Můj kousek štěstí

Mého manžela vyděsí úplně všechno!

Netušila jsem, že je ten chlap plný různých fobií a vůbec si nevěří. Naštěstí se z toho dostal díky ostudě, na kterou jen tak nezapomene.

Můj manžel byl přímo ukázkový syndrom bílých plášťů. Matěje jsem znala od vidění, prvně jsme se blíže poznali v ordinaci, kde jsem pracovala jako zdravotní sestra. Tu lékařskou prohlídku museli tehdy absolvovat všichni kluci kvůli vojně, která byla povinná.

Její součástí byl i odběr moči a samozřejmě krve. A v tom spočíval kámen úrazu. Už jen pohled na krev v mém budoucím manželovi vyvolával stavy hraničící s mdlobam.

Na pokraji mdloby

Vyplázl jazyk na doktorku, která mu poslechla srdce, změřila pulz a ve finále řekla osudnou větu: „A teď vám sestřička vezme krev!“ Můj budoucí manžel zbledl jako stěna, a když viděl, jak nasazuji jehlu na stříkačku, začal přitom ze sebe shazovat všechno, co na sobě měl.

Ve chvíli, kdy byl už v trenýrkách, a chtěl si sundat i je, se na něho lékařka podívala a řekla: „Já to myslela tak, abyste si vyhrnul rukáv, a ne nám tady udělat striptýz!“ Začali jsme se všichni smát.

Povzbuzovala jsem ho

Po svatbě jsem objevovala jeho další a další panické strachy. Třeba ta děsivá hrůza ze psa mé sestry, Astora! Tak už jsme tam nemohli ani na návštěvu. Za dva roky, když už jsme byli svoji, jsme vyrazili na večírek firmy, kde manžel pracoval.

Hlavní náplní byl dámský striptýz. Abych o nic nepřišla, vybojovala jsem místo v první řadě pod pódiem. Manžel z toho nadšený nebyl. A jak se ukázalo, právem! Během svého čísla striptérka sestoupila z pódia, aby si našla partnera. A vybrala si jeho.

Tričko stáhla jednoduše, ale zato mu nemohla za žádnou cenu odepnout pásek. Matěj ho podvědomě chytl a dostal do ruky nějakou křeč. Držel a držel – rudý za ušima. Nezbylo, než zavolat: „Matěji, pusť ho!“ Manžel na mě popatřil šíleným pohledem, zatímco celý sál řval smíchy.

Probudil se ze sna

Manžel se najednou probral a začal překotně spolupracovat. Až moc. Strhl ze sebe i slipy. V tu ránu přiběhli k pódiu všichni, kdo měli fotoaparát. Když si ta nebohá dívka uvědomila, že si přítel spletl striptýz s life sexem, ukončila představení a uklonila se. Manžel zdrceně dosedl vedle mě na židli.

Opakoval zoufale, že ve druhé řadě sedí jeho šéf s manželkou. Celý večer mluvil o tom, že se znemožnil a musí si najít jiné místo. Jeho nadřízený ho ale druhý den poplácal po rameni a řekl, že byl dobrej. A když přišel do práce další den, visely na nástěnce fotografie z jeho vystoupení.

Soňa (56), Brno

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden