Moje šťastná hvězda

Mějte krásné oční linky

Jednou takovou může být i vykreslení očních linek. Jejich aplikace je často precizní prací, na které je vidět každý detail. Zkuste se krok po kroku naučit, jak linky správně nalíčit, a uvidíte, že už budete v linkách jistější.

Preciznost je nutná

Nejprve je důležité vybrat si, jaký typ očních linek budete používat. Oční linky můžete vykreslit klasickou černou tužkou, která by měla být dokonale ořezaná. Pokud máte raději gelovou texturu, můžete použít gelové oční linky a štěteček. Pro nejsnazší aplikaci můžete zvolit fix s ostrým hrotem, který linku krásně vykreslí.

Přidat můžete vždy

V prvním kroku přiložte tužku na oční víčko směrem k vnitřnímu koutku. Linku nekreslete od konce vnitřního koutku, ale od místa, kde začínají vaše řasy. Zde také začněte tenoučkou linku vést směrem ven. V dalším kroku, zhruba v polovině očního víčka lehce zkoste tužku, aby linka byla silnější a veďte ji směrem k vnějšímu koutku. Je důležité, aby linka nebyla příliš výrazná, ale aby se rovnoměrně rozšiřovala. Linku lze ukončit u vnějšího koutku nebo udělat tzv. kočičí oči.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden