Moje šťastná hvězda

Mějte výrazné řasy

Pokud vás už nebaví neustále používat řasenku, zkuste novinku v péči o řasy. Budete jako mrkací panenka!

Nemusíte se ničeho obávat. Takhle procedura, při níž vám kosmetička natočí, nabarví a důkladně vyživí řasy, je velmi příjemná a probíhá vleže.

LASH LIFTING A BOTOX

Přesně takhle se tato procedura jmenuje.Trvá zhruba hodinu, stojí kolem 800 korun. Co umí? Například pražské Studio Image slibuje, že vaše řasy budou krásně přirozeně natočené, silnější, hustší, opticky prodloužené a načerněné. Lash botox zároveň opravuje strukturu řas po celé jejich délce.Jak dlouho vám to vydrží? Zhruba 6 až 8 týdnů.

MĚSÍC BEZ ŘASENKY

A věřte, že řasenku ani jinou úpravu řas nebudete potřebovat. Tím pádem vlastně ušetříte. Tak výrazný efekt natočení i barvení řas má. Lash Filler je naprostá novinka v tvarování řas.

Jde o následovníka předchozí procedury. Proces krásnějších a delších řas probíhá opět zhruba hodinu, a to ve třech krocích. Zavřete oči,a pak už se o vaše řasy stará opět profesionálka. Nejdříve je od sebe postupně oddělí, natočí na natáčku, nechá působit speciální gel, poté barvu a na závěr výživu.

Ta vám celý měsíc způsobí krásně natočené řasy, aniž byste pro to musela hnout prstem. Navíc se vám díky výživě řasy samy regenerují..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden