Staré dobré časy

Měl jsem prostě kliku!

Staré dobré časy

Když jdu do kostela, přemýšlím o tajemství. Proč jsou lidé takoví, jací jsou?

V nablýskaném světě hollywoodské smetánky plném skandálů a přelétavosti je tak trochu vzácnou výjimkou. Šťastné a dlouholeté manželství se mu podařilo už na druhý pokus.

Ještě na střední škole byl Tom Hanks obyčejný a vlastně nenápadný student. Vynikal ve sportu a jako hodně jeho vrstevníků tajně toužil stát se astronautem. Jeho rodiče se rozvedli, když mu bylo pět, a tak život trávil jen s otcem Amosem, s nímž se stěhoval po celých Spojených státech.

Po celé dospívání si připadal tak trochu osamělý. Když pak na počátku univerzitních studií potkal krásnou spolužačku Susan Jane Dillingham a zjistil, že je spojuje láska k herectví, upnul se k ní jako k pevnému bodu v životě.

Příliš mnoho pravidel škodí

Herectví se oba věnovali dál, jen Susan si zvolila

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden