Moje sladké tajemství

Měl pletky s kolegyní?

Bubílková by si prý dala říct, on ale ne.

Uběhl rok a půl od smrti jeho milované ženy Hany Krampolové (†59). Herec a dabér Jiří Krampol (83) si sáhl na dno, a kdoví, jak by skončil, nebýt jeho kolegyně Zuzany Bubílkové (69).

Dali to totiž dohromady jak pracovně, tak v soukromí. Společně vystupovali s řadou skečů a scének a vypadá to, že si padli do noty. Jezdili spolu na dovolené, do lázní a Bubílková tak Krampola vytáhla ze samoty, kterou by bez zesnulé manželky trpěl. Je v tom ale jeden háček. Komička je očividně do Krampola zaláskovaná, zatímco on si drží odstup.

Ona na něm prý může oči nechat, on se ale zjevně stále nevzpamatoval ze ztráty ženy.

Chválí ji, kudy chodí, ale jinak se drží zpátky. Nyní herec navíc vážně onemocněl, leží na JIP a měl by půl roku odpočívat. Ženu, která by o něj pečovala, by potřeboval. Proto by si měl parťačku hýčkat, aby ji neulovil někdo jiný. Bubílková si na nezájem mužů nemůže stěžovat.

„Nějaký chlap mi poslal fotku a já, jak jsem neměla brýle, jsem mu vynadala do sprosťáků. On mi zatím posílal svoji fotku s psíkem,“ pochlubila se.

Byl to nejspíš náznak směrem ke Krampolovi, aby už déle neváhal, nebo si najde jiného? Pro herce je to však zřejmě citlivé téma. Ještě nedostal manželku z hlavy, a kdoví, jestli by vůbec do nějakého vztahu šel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden