Moje šťastná hvězda

Měl strach o kamaráda

Když před několika dny zmizel muzikant a skladatel Jaroslav Uhlíř (74), jeho dávný kamarád, moderátor Karel Šíp (75), o něj měl obrovský strach.

Když se po něm spustilo celostátní pátrání, nikdo netušil, kde by mohl být a proč nezvedá telefony. Jeho manželka Helena (64) všechny zaurgovala, protože i ona byla strachy bez sebe, co se manželovi mohlo stát.

Není mu dobře

Nakonec byl po několika hodinách Uhlíř objeven v centru Prahy a následně převezen na policejní stanici, až poté do nemocnice na kontrolu. Teď už je v klidu doma s rodinou.

Nicméně jeho stav není úplně v pořádku. „Opravdu je mi špatně. Cítím se špatně. Já myslím, že tohle se musí nějak spravit samo. Já bych nerad o tom hovořil. Nechci o tom hovořit,“ pronesl Uhlíř sklesle.

Budou znovu přáteli?

Šíp doufá, že bude Uhlíř co nejdřív v pořádku. I když už nejsou nerozlučná dvojka jako kdysi, pořád ho má velmi rád a nikdy mu nepřál nic zlého. Tato nepříznivá situace by je ale mohla znovu svést dohromady.

Kdysi spolu měli svůj pořad, ale nakonec se museli kvůli rozdílným pohledům na práci a na peníze rozejít. A to jak v kamarádství, tak i v práci.

Snad jim tato situace pomůže a začnou se znovu stýkat. Jaroslav by byl jistě velice rád a dost možná by mu to mohlo i trošku pomoci, alespoň psychicky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden