Moje šťastná hvězda

Měl velký strach z exekucí

Zpěvák JAN NEDVĚD (74) musí údajně obracet každou korunu. Nebýt jeho ženy PAVLÍNKY (38), podle svých slov by byl v háji.

V minulosti nemusel zpěvák Jan Nedvěd (74) řešit žádné finanční potíže. Se svým bratrem, také zpěvákem Františkem Nedvědem (73), koncertovali po celé České republice.

Podařilo se jim navíc vyprodat strahovský stadion. Teď má ale František žít téměř v chudobě. Pobírá jen důchod, který činí 15 000 korun.

„Pokud splatím měsíční poplatky, zbyde mi z důchodu 6 000 korun,“ pronesl před lety smutně Nedvěd. V současné době na tom nejspíš není o moc lépe.

Přepsal na ni, co mohl

Nedvěd má sice pobírat tantiémy ze svých skladeb, i tak to ale na žádné vyskakování není. Údajně se snaží šetřit především na jídle a vystačí mu údajně sto korun na celý den.

Svého času se Nedvěd šíleně bál exekucí. Věděl, že má dluhy, ale asi je neměl z čeho splatit. Pro jistotu svou chatu v Čerčanech přepsal na manželku Pavlínu (38), asi aby o ni nepřišel.

Ostatního svého majetku se také raději zbavil a nechal si jen ojeté auto, aby mu exekutoři neměli co vzít, kdyby náhodou.

Žije z jejího platu?

Nedvěd se sice snaží šetřit, kde se dá, ale i on potřebuje mít zajištěné základní potřeby. O to se má starat především jeho mladší manželka, která pracuje v supermarketu.

Jan si ji velmi chválí, podle něj je skutečně pracovitá. „Vstává ve 4 ráno a už v sedm je v supermarketu. A většinou až do deseti do večera.

A to jezdí vlakem,“ smeká před svou ženou Jan. Není tajemstvím, že stálý příjem jeho ženy se mu hodí. Je škoda, že peníze z prodeje desek jsou zřejmě ty tam.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden