Moje šťastná hvězda

Měla ho plné zuby?

Ne vždy se k ní choval zrovna hezky. Herečka Veronika Žilková (58) přednedávnem odjela z Izraele, kde žila se svým manželem Martinem Stropnickým (63).

Jako důvod uvedla, že se chce starat o svou maminku, které už je přes devadesát let. Nicméně Veronika měla mít mnohem víc důvodů, kvůli kterým od manžela odešla. Martin je totiž velký puntičkář a tuhle jeho vlastnost už Veronika zkrátka nedokázala dál snášet.

Vždy byl nespokojený

I když je Žilková za Stropnického vdaná už spoustu let, některé jeho vlastnosti stále nedokázala překousnout. Nejvíc jí rozčiluje to, jaký je Martin pedant na úklid.

Ve všem potřebuje mít řád a vše má mít své místo, jinak je zle. „Říkal mi: Nesmíš dávat to ouško od hrníčku doleva. Ty máš jeden doleva, druhý doprava.

Všechny patří doprava,“ vzpomíná herečka na jeden z mnoha případů, kdy nebylo vše perfektně poskládané podle manželova gusta.

Byl na ni hrubý?

Martin na Veroniku údajně zvyšoval hlas celkem často, když se mu něco nelíbilo. Herečka byla ale vždy ochotná mu vyjít vstříc a vše udělala tak, jak on chtěl.

I přes tuto „poruchu“ ho totiž milovala, a nechtěla mezi nimi vytvářet zlou krev. Její pohár trpělivosti ale očividně přetekl, protože jinak by od něj jen tak neutekla do Čech za rodinou. Teď má určitě od muže klid.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden