Můj čas na kafíčko

Měla jsem stále pocit, že mám někoho za zády!

Pořád se mi zdálo, že těsně za mnou někdo stojí!

Nezvyklé psychické stavy nemusí mít původ jen v bolesti naší duše.

Vždy jsem se těšila celkem dobrému zdraví a měla jsem i klidnou povahu. Od jisté doby jsem ale začala trpět podivnými stavy. Neustále se mi zdálo, že přímo za mnou někdo stojí. Když jsem se ohlédla, nikdo tam samozřejmě nebyl. Takový pocit se opakoval i několikrát za den, až jsem si začala říkat, že opravdu blázním. Myslela jsem, že je to třeba z přepracovanosti, ale nepomohl mi ani týden dovolené.

Neznala jsem příčinu

Rozhodla jsem se jít k psychologovi, ale ten můj stav dokázal jen pojmenovat a chtěl do mně cpát nějaké prášky. To jsem odmítla. Svěřila jsem se své kamarádce Soně, která se zajímala o esoteriku a věci mezi nebem a zemí. Soňa vyslovila podezření, že si na mě možná zasedl nějaký démon. Nikdy jsem podobným věcem moc nevěřila, ale protože jsem se těch divných stavů nemohla zbavit, chytala jsem se každého vysvětlení. Protože se to dlouho nelepšilo, rozhodla jsem se uposlechnout kamarádčinu radu: navštívit jednu její známou léčitelku. Ta prý dokáže vidět věci, které jsou ostatním odepřeny a určitě mě pomůže. Moc jsem tomu nevěřila, tím spíš, že jsem za tu návštěvu měla zaplatit. Naštěstí jsem se mýlila.

Léčitelka mi pomohla!

Po pár minutách sezení mi přejel mráz po zádech - to když se mě léčitelka zeptala, jestli vím, kdo to přišel se mnou. Vzápětí mi prozradila, že se na mě přichytila zbloudilá duše zemřelé ženy, kterou jsem znala. Neuvedla její jméno, doporučila mi jen, abych pátrala, kdo z mé minulosti nedávno zemřel. Potom jsem se měla za její duši pomodlit a poprosit ji, ať odejde. Obvolala jsem bývalé spolužáky a zjistila, že před půl rokem spáchala sebevraždu Jindra, taková tichá holka, které jsem kdysi párkrát pomohla. Udělala jsem to, co mi léčitelka doporučila. A opravdu - ten nepříjemný pocit, který mě pronásledoval, byl najednou pryč a už se nikdy nevrátil!

Dana L.(42), Jihlava

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden