Můj kousek štěstí

Měla něco s Koleníkem?

Pokušení

Křehká zrzka Ester Geislerová (38) se ráda seznamuje během natáčení seriálů. A jeden takový, ještě k tomu akční, zrovna vysílá Česká televize. Je to osmidílná minisérie Ultimátum, popisující únos slovenského ministra vnitra.

Ester Geislerová (38) tu ztvárňuje Lenku, těhotnou přítelkyni policejního vyjednavače, kterého představuje slovenský fešák Ján Koleník (42), našim divákům dobře známý ze seriálu První republika. Vše nasvědčuje tomu, že si Ester a Ján byli velice sympatičtí.

Fantastický herec

„Přiznám se, že jsem měla Jána zařazeného ve škatulce hezoun, ale on je naprosto fantastický herec,“ rozplývá se Ester. „Navíc je to skvělý kolega, je s ním sranda, takže jsem se vždycky těšila na naše společné scény.“ No vida!

Okouzlující mladý umělec, který dokáže ženu rozesmát, ještě k tomu nezadaný, a co se týká majetku, žádný žebrák to rozhodně není. Kdoví, zda zůstalo jen u neškodného zalíbení.

Ale patrně zůstalo. Zadaná je totiž Ester. Se svým nynějším milým se seznámila, jak také jinak, při práci na seriálu.

Rovnou do srdce

Byl to pro změnu seriál televize Nova Anatomie života, kde Ester představovala zdravotní sestřičku Janu. „Půl roku natáčení, dvacet dílů, to se zaryje do srdce, do paměti, do života,“ prohlásila, když se s Anatomií života loučila.

Zrovna jí se půl roku natáčení zarylo v první řadě do srdce. Zamilovala se tu do pohledného kolegy Martina Hronského Krupy (27).

„Užívám si, že jsem potkala lásku, někoho, s kým je mi moc hezky, kdo je můj kamarád, ale s kým můžu i jen tak blbnout, tancovat anebo si postavit bunkr v kuchyni,“ raduje se maminka dvojčat Mii Rosy a Jana Etiena (16).

A co Koleník?

A nebyl to jen povrchní románek, Ester a Martin jsou spolu už rok. Letos v předjaří si dokonce dopřáli společnou dovolenou na ostrově Fuerteventura, nejdelším z Kanárských ostrovů.

Pronajali si domek u oceánu, surfovali ve vlnách, koupali se a hodně odpočívali. Spanilá zrzka tu oslavila osmatřicáté narozeniny, přítel jí věnoval prstýnek s modrým kamínkem. Inu, láska.

A pokud rusovlasou krásku nedokázal Martinu Horskému Krupovi odloudit během natáčení Ultimáta ani miláček československých žen, atraktivní Ján Koleník, přežije ten vztah asi už úplně všechno.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden