Můj kousek štěstí

Mění se snad v divoženku?

Z toho až mrazí! Stala se Aneta Krejčíková členkou sekty, anebo o tom aspoň uvažuje?

Vypadá to, že pro některé přecitlivělé ženy, stanou-li se maminkami, nebývá poté jednoduché vrátit se do běžné reality. Aneta je matkou Bena (2) a téměř roční Antonie. „Chci svou dceru podpořit, vzdělat o jejím těle, oslavit ji a její zdraví a plodnost,“ oznámila teď zlatovláska bujných tvarů.

Rituál za úplňku

Není to ale v případě holčičky, která přišla na svět loni v dubnu, předčasné? Miminko tohoto věku je třeba přebalovat, koupat, mazat olejíčkem a krmit přesnídávkami, na vzdělávání či oslavování plodnosti je brzy.

„Byla jsem na čtyřdenním kurzu, kde mimo krásného ženského kruhu a úžasné terapie sdílením a velké podpory jsem absolvovala rituál,“ děsí půvabná blondýnka. „Byl krásný. Odehrával se později večer venku za doprovodu měsíce, ohně a krásného zpěvu a tance.“

Co ji ještě napadne?

Tak tohle již silně připomíná praktiky někdejší královny krásy Heleny Houdové (41), nyní působící na indonéském ostrově Bali. Také ona oslavuje plodnost, propojuje se s Matkou Zemí, spolu s desítkami dalších nahých žen tančí v džungli za úplňku a bere si zpátky svoji sílu. Nelze než doufat, že takhle si Aneta svoji budoucnost nepředstavuje.

Evidentně se však nemůže dočkat, až bude maličkou dceru poučovat o menstruaci. Nebylo by lepší zachrastit jí chrastítkem? „Zajímejme se, buďme vědomé, milujme naše těla. Každý, kdo je milován, je světlem,“ vykřikuje do světa představitelka Gábiny Pumrové ze seriálu Ulice.

Není to zdaleka poprvé, co blondýnka vystupuje v roli jakési alternativní bio ženy. Je zastánkyní domácích porodů, Antonii rodila doma. „Ježíšikriste, z porodnictví se stala strašná nemocniční mašinerie. Porod je o tom, že se žena otevře. Žena se musí otevřít, ne zavřít,“ míní.

Terapii svatbou!

Kde tohle skončí? Aspiruje snad Krejčíková na funkci certifikované koučky pro posvátnou sexualitu, lásku a vztahy? Tou je sice už Houdová, ale takových kouček není nikdy dost.

A co tomu všemu říká tatínek, tělocvikář Ondřej Rančák (34)? Ten Anetu požádal o ruku na jevišti, kam přiletěl kotoulem. Svatba ještě nebyla. Kdyby se chystala, budoucí nevěsta by třeba přišla na jiné myšlenky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden