Můj čas na kafíčko

Mění se úplně k nepoznání

Možná už v to nedoufala, ovšem v posledních týdnech prožívá zpěvačka Bára Basiková (58) opravdovou lásku. Před pár měsíci totiž potkala muže, který jí vyrazil dech a se kterým je velmi šťastná.

„Tohle období štěstí bude už snad napořád,“ tetelí se zpěvačka blahem. Bára Basiková se kvůli svému partnerovi dokonce rozhodla úplně změnit vzhled.

Úplně se proměnila

Nejenom že pracuje na své postavě, ale také si nechala upravit vlasy – je z ní jednoduše úplně jiný člověk! „Je povinnost každé ženy vypadat dobře, a u herečkek a zpěvaček to platí dvojnásobně,“ myslí si Bára Basiková.

Jelikož jsou oba partneři evidentně stále zamilovaní až po uši, vůbec jim nevadí, že musejí jeden za druhým přejíždět z Liberce, kde žije její pan Božský, do Prahy, kde zase žije ona. A možná právě to je důvod, proč jim to tak klape.

Nejsou spolu pořád a to jim vyhovuje

Stále mají mnoho příležitostí se na sebe těšit, nepřesytí se tím, že by spolu byli pořád, a mají čas i sami pro sebe. Zdá se, že se tak zpěvačka trochu poučila z minulosti a už nikdy nechce připustit, aby se kvůli nějakému chlapovi měnila. A to je dobře, protože každá žena by měla vždy zůstat především sama sebou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden