Moje šťastná hvězda

Měsíce dokázala tajit těhotenství!

Je to teprve pár týdnů, co se PETRA NESVAČILOVÁ (36) pochlubila novou láskou a už je tu další překvapení. Herečka je prý těhotná. Chtěla si dítětem partnera pojistit?


Herečka Petra Nesvačilová (36) je údajně těhotná!  Sama tuto radostnou novinu ještě nepotvrdila, její kamarádky už ale nedokázaly déle mlčet a i z jejích sociálních sítí je patrné, že vzdouvající se bříško není jen nějakým tím kilem navíc.


Na karlovarském filmovém festivalu porotkyně show Tvoje tvář má známý hlas zvolila na červený koberec velmi nešťastný střih monstrózních žlutých šatů, které jen upozorňovaly na to, co chtěla skrýt. Navíc si při každém pózování bříško zakrývala psaníčkem. Není to ale všechno trochu uspěchané?


Přiznala nový vztah 


Teprve nedávno se pochlubila novou láskou – partnerem Tomášem, o kterém neměl nikdo ani tušení. Statného sympaťáka si našla po čtyřech letech samoty, když už ani nedoufala, že by ji nějaké štěstí vůbec mohlo potkat.


Bříško schovala ve Varech v obřích volných šatech.

„Snažila jsem se ten vztah držet v uctivé tajnosti, abych měla klid,“ řekla o svém objevu. Důvod k tajnostem je však pravděpodobně ještě jeden. 

Procházeli si krizí?

Loni v srpnu se totiž nechala slyšet, že je v komplikovaném vztahu a neví, zda to půjde zachránit. Pár tak musel nejdřív urovnat veškeré spory, aby se posunul zase o krok dále. Tím má teď být Petřino vytoužené dítě.

Herečka sama ví, že na potomka už věk má a delší otálení by ji mohlo přivést do situace, že už to zkrátka nepůjde. Nebo si dítětem chtěla partnera jen pojistit, aby jí neutekl?

Bojí se, že ho ztratí?

To je klidně možné. Avšak zdá se, že ani s dítětem ji nepřešel velký strach, že by to znovu nemuselo tak úplně vyjít. Už dříve totiž svěřila, že jejím partnerům vadí její sláva a ona sama je ve vztazích nejistá.

Na obrazovkách je Petry vždy plno, nikdo by do ní proto neřekl, že problémem bude hlavně její sebevědomí. Celé roky si musela vystačit spíše s krátkodobými známostmi. Zda se jí konečně podařilo najít toho pravého, ukáže jen čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden