Můj čas na kafíčko

Michael Keaton byl po letech bývalé ženě oporou, když v bolestech umírala!

Můj čas na kafíčko

Rozvod s Caroline považoval Michael za své největší životní selhání!

Slavný hollywoodský herec Michael Keaton (69) byl za celý svůj život ženatý pouze jednou. Manželství s kolegyní Caroline McWilliams (†64) mu vydrželo osm let, city ale přetrvaly ještě dlouhá léta.    

Kdyby se vám Michael Keaton představil svým skutečným občanským jménem, asi byste byli trochu zmateni. Zní totiž Michael Douglas.

Právě tohle jméno ale už v začátcích jeho kariéry měl jiný, dnes rovněž slavný kolega a tak se Michael rozhodl dát si umělecký pseudonym.

Manželství přišlo spolu se slávou

Dětství měl Michael docela tvrdé. Byl nejmladším ze sedmi dětí v rodině továrního dělníka. „Nosil jsem obnošené věci po sourozencích, občas jsem od nich něco schytal a nikdy mě mezi sebe nebrali,“ vzpomínal.

Zásadním zlomem pak pro něho bylo, když maminka prodělala mrtvici a ochrnula na polovinu těla. Tehdy mu bylo osmnáct let. Matka se i přes svůj handicap dokázala

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden