Moje šťastná hvězda

Michaela Badinková třikrát odmítla vdavky!

Zdá se, že se tím celkem dobře baví...

Jedna z nejnovějších posil seriálu Ordinace v růžové zahradě MICHAELA BADINKOVÁ (37) se před časem svěřila, že svého životního partnera JANA TEPLÉHO ml. (40) celé roky doslova mučí svým neustálým odmítáním. Otec jejích dvou dcer EVELÍNY (6) a EMÍLIE (2), se kterým žije 13 let, ji totiž už několikrát žádal o ruku. Ona však pokaždé odmítla.

Pokaždé dostane prsten

„Poprvé to bylo asi po třítýdenní známosti, na což jsem odpověděla smíchem. Honza se trošku urazil,“ přiznala viditelně pobavená představitelka seriálové doktorky Aleny Rytířové. Teplý se ale prý jejím drsným nesouhlasem nenechal odradit, a protože by se svou vyvolenou rád strávil zbytek života, zkusil to o několik let později znovu. Bohužel se opět setkal s hereččinou nevolí. „Podruhé to zkusil, když se nám narodila dcera Evelínka. A potom ještě jednou u moře,“ uvedla Badinková s tím, že pokaždé dostane hezký prstýnek.

Vdávat se nebude

Proč ho svým odmítáním trápí? Nechává si snad zadní vrátka, nebo jí svatba připadá zbytečná? Kdo ví, proti svatbám prý rozhodně nic nemá. Přesto se do té své nijak zvlášť nežene . O důvo- dech, proč tomu tak je, ale mluvit nehodlá. Je to prý její tajemství a ráda by, aby to tak zůstalo. V době, kdy nastupovala do Ordinace v růžové zahradě 2 se jí novináři ptali, zda se bude vdávat alespoň v seriálu, když k tomu zatím v soukromém životě nedošlo. Její odpověď však možná více než natěšené diváky zaskočila jejího partnera. „To nevím, jestli se budu v seriálu vdávat, ale já vdaná nejsem a svatbu ani neplánujeme,“ prozradila. No, Michaela jí zjevně opravdu neplánuje, Teplý je ale zřejmě docela jiného názoru. Jak tohle dopadne?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden