Můj kousek štěstí

Michaela Dolinová: Čím dál vzteklejší

Příliš mnoho temperamentu a energie má zřejmě rosnička a zpěvačka Michaela Dolinová. Co se to s ní děje? Pandemie negativně ovlivnila kdekoho, ale Míšu patrně víc než ostatní.


Samozřejmě jsem přišla o nějaké peníze, ale já si už dlouho dělám zásoby na horší časy, takže finančně jsem nestrádala. Daleko víc trpěl můj manžel, protože jsem ze začátku byla opravdu nesnesitelná,“ upřímně přiznává tmavovláska, které první manželství zkrachovalo, soudce Jan Sváček (62) je jejím druhým manželem.

Zdá se však, že si rosnička i přes zkušenosti stále neosvojila základní předpoklad, jak nerozbít manželský koráb o skály: nevyvolávat hádky. „Byla jsem podrážděná a vytáčely mě úplné nesmysly, nechápu, že to ustál,“ říká Michaela, která má výhodu, že choť je patrně klidný muž.

Kdyby sdílela domácnost s cholerikem, kdoví, jak by to dopadlo. Naštěstí přišla na optimální řešení. Pochopila, že je potřeba s partnerem mluvit a taky se nějak zabavit. Hodně pomohlo, že online vyučovala studentů konzervatoře. Najednou měly příliš dlouhé dny smysl. Dobře že se zabavila, možná to zachránilo její vztah

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden