Moje šťastná hvězda

Michaela Dolinová: Je závislá na svých dcerách

Každý rodič miluje své děti, ale herečka a bývalá rosnička MICHAELA DOLINOVÁ (54) už to přehání. Její dcery odcestovaly za oceán a ona bez nich nedokáže fungovat.

Všechny děti přeci jednou vyletí z hnízda, ale herečka Michaela Dolinová (54) si to zkrátka odmítá připustit. Dcery, které má se svým manželem Janem Sváčkem (61) si odjely splnit sny za oceán a to na delší dobu.

„Obě holčičky mi odešly do ciziny, jedna na půl roku do Austrálie a druhá na tři čtvrtě roku do Švédska,“ posteskla si Michaela Dolinová. Prý je to pro ni obrovská změna, což je pochopitelné, ale její dcery jsou šťastné a to by přeci mělo být to nejdůležitější.

Volání jí nestačí

Obě dcery mamince telefonují, ale také mají své povinnosti a ne vždy mají čas na několikahodinové rozhovory. „Nejlepší signál toho, že jsou šťastné, je ten, že mi nevolají,“ tvrdí Dolinová.Když prý dcery zavolají tak je jasné, že se jim po matce stýská. Bývalá rosnička se dokonce přiznala, že když si prochází jejich prázdné pokoje, trápí ji silné píchání u srdce a to už rozhodně není legrace.Své holčičky je zvyklá mít doma a ani práce jí nedokáže rozptýlit od toho, že je tady momentálně nemá. I když kšefty se Dolinové poslední dobou moc nehrnou, spíš naopak.

Odcestuje za nimi?

Dolinové se práce zrovna moc nehrne a tím pádem jí zbývá víc času na to, aby smutnila za dcerami a procházela si jejich pokoje.Pracovala jako producentka, ale už prý nemá kapacitu na to, aby něco připravovala. Ocenila by prý, kdyby po dlouhé době někdo oslovil ji. „Byla bych ráda, kdyby někdo oslovil mě, být producentka je fajn, ale únavné,“ vysvětluje bývalá rosnička.

Působí to tak, jako kdyby doslova žádala o nějakou hereckou roli. Neplánuje odcestovat do ciziny? Peníze tam jsou lepší a někde by se jistě uchytila. Navíc by mohla přímo za svými dcerami, po kterých se jí tak velmi stýská.Vyřešila by tím pádem dvě mouchy jednou ranou – vyzkoušela by si práci v cizině a zároveň vyřešila svůj stesk za dcerami. Jestli Michaela cestu podnikne, zatím není jisté, ale určitě se to brzy dozvíme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden