Moje šťastná hvězda
Michaela Dolinová: Je závislá na svých dcerách
Michaela Dolinová: Je závislá na svých dcerách

Každý rodič miluje své děti, ale herečka a bývalá rosnička MICHAELA DOLINOVÁ (54) už to přehání. Její dcery odcestovaly za oceán a ona bez nich nedokáže fungovat.

Všechny děti přeci jednou vyletí z hnízda, ale herečka Michaela Dolinová (54) si to zkrátka odmítá připustit. Dcery, které má se svým manželem Janem Sváčkem (61) si odjely splnit sny za oceán a to na delší dobu.

„Obě holčičky mi odešly do ciziny, jedna na půl roku do Austrálie a druhá na tři čtvrtě roku do Švédska,“ posteskla si Michaela Dolinová. Prý je to pro ni obrovská změna, což je pochopitelné, ale její dcery jsou šťastné a to by přeci mělo být to nejdůležitější.

Volání jí nestačí

Obě dcery mamince telefonují, ale také mají své povinnosti a ne vždy mají čas na několikahodinové rozhovory. „Nejlepší signál toho, že jsou šťastné, je ten, že mi nevolají,“ tvrdí Dolinová.Když prý dcery zavolají tak je jasné, že se jim po matce stýská. Bývalá rosnička se dokonce přiznala, že když si prochází jejich prázdné pokoje, trápí ji silné píchání u srdce a to už rozhodně není legrace.Své holčičky je zvyklá mít doma a ani práce jí nedokáže rozptýlit od toho, že je tady momentálně nemá. I když kšefty se Dolinové poslední dobou moc nehrnou, spíš naopak.

Odcestuje za nimi?

Dolinové se práce zrovna moc nehrne a tím pádem jí zbývá víc času na to, aby smutnila za dcerami a procházela si jejich pokoje.Pracovala jako producentka, ale už prý nemá kapacitu na to, aby něco připravovala. Ocenila by prý, kdyby po dlouhé době někdo oslovil ji. „Byla bych ráda, kdyby někdo oslovil mě, být producentka je fajn, ale únavné,“ vysvětluje bývalá rosnička.

Působí to tak, jako kdyby doslova žádala o nějakou hereckou roli. Neplánuje odcestovat do ciziny? Peníze tam jsou lepší a někde by se jistě uchytila. Navíc by mohla přímo za svými dcerami, po kterých se jí tak velmi stýská.Vyřešila by tím pádem dvě mouchy jednou ranou – vyzkoušela by si práci v cizině a zároveň vyřešila svůj stesk za dcerami. Jestli Michaela cestu podnikne, zatím není jisté, ale určitě se to brzy dozvíme.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz