Můj kousek štěstí

Míchaela Dolinová: Ponorková nemoc v rodině

Sluníčkovou povahu má rosnička Michaela Dolinová, jen tak něco ji nerozhází. Nevykolejila ji ani koronavirová pandemie, usměvavá tmavovláska je prostě zvyklá brát vše, tak jak to přichází, a zbytečně se nerozčilovat. Přesto však i ona dává nenápadně najevo, že dlouhý stav nouze byl už trošku únavný.


O situaci v manželství referovala zdánlivě bezstarostně: „S Honzou je to bezvadné, protože má práci a vídáme se jen večer. A o víkendu si vždycky uděláme nějaký program. Úplně nejlepší je, když má každý jiný.

Když už je povolený tenis, tak já chodím hrát v sobotu a on v neděli," popsala nám, jak se s manželem, soudcem Janem Sváčkem (62), jeden druhému opatrně vyhýbají, aby je náhodou neskolila takzvaná ponorka, která tak ráda provází dlouholeté vztahy. „Právě s tou rodinou to může být komplikované, být tak často spolu,“ povzdychla si Michaela s až nezvyklou upřímností.

„Tvrdím, že to může přinášet spíš spory a problémy než to, že všechno bude prozářeno sluncem. Ale snažím se z toho průšvihu vykutat to nejlepší.“ Patrně nejvyšší čas, aby koronavirus odtáhl a vše se vrátilo do starých kolejí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden