Můj kousek štěstí

Michaela Dolinová: Škemrá o práci!

Herečka Michaela Dolinová (55) propadá beznaději a zoufalství. Ač má známé jméno a tvář, nemůže prý zavadit o kloudnou práci. Režiséři jakoby na ni úplně zapomněli! „Nastoupili mladí režiséři, kteří mě neznají.

Mně ti moji režiséři pomalinku přestávají natáčet. Jiří Adamec, Janek Sebechlebský. Dostat se k těm mladým klukům je poměrně těžké, protože mají svůj okruh lidí,“ vysvětluje zkroušeně někdejší hvězda jednoho z nejsledovanějších seriálů, Ordinace v růžové zahradě.

Tam ale její postava zdravotní sestřičky už dávno není. Od té doby celých šest let Dolinová nedostala žádnou lepší roli. Až v roce 2018 získala kšft ve filmu Revival - Klip života. Tím ale její úspěch definitivně uhasnul.

Ani v seriálech si už neškrtne a je závislá na studentských filmech, které točí nejspíš za almužnu a je jich také pomálu. Co se stalo? Vždyť to bývala to sexy kočka, která šla mezi režiséry na dračku. I její starší kolegyně mají v českých filmech uplatnění! Neuškodily snad herečce experimenty s barvou vlasů? Bývala něžnou blondýnou, před lety ale najednou šokovala kaštanovými kučerami.

Že by snad pro režiséry postrádala tu typickou nevinnost a zranitelnost? Těžko soudit. Dolinová však nepřestává doufat, že se na ni ještě usměje štěstí. „Zahrála bych si. Uvidíme. Třeba si na mě některý z těch mladých režisérů, se kterými točíme studentské filmy, vzpomene, když bude točit seriál,“ neztrácí naděje.

Pokud se zadaří, diváci ji jistě opět rádi uvidí. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden