Moje sladké tajemství

Michaela Dolinová: Trpí kvůli ztrátě dcery!

Michaela se jen těžko vyrovnává s odchodem dcery.

Moderátorka počasí Michaela Dolinová (53) se v poslední době potýká s velmi obtížným obdobím. Její dcera Tereza (20) se od ní stěhuje do svého bytu a Michaela se s tím nedokáže vyrovnat.

Pro každou matku je velmi těžké, když děti odlétají z hnízda. A stejně tak to vnímá i známá moderátorka Michaela Dolinová (53). Její dcera Tereza (20), která je studentkou švédštiny a divadelní vědy, se stěhuje do bytu, který dostala od svého otce.

Dcery jsou pro ni vším.

Nemá se s kým pomazlit

„I když je jí už dvacet, mohla jsem k ní ráno vlézt do postele a pomuchlovat se,“ prozradila Dolinová a se slzami v očích teď trpělivě snáší, že si její dcera balí kufry. Nezbývá jí než doufat, že si na ni Tereza najde čas, i když už bude mít vlastní život.

Druhá dcera není taková

Michalea má štěstí, že jí doma zůstaně ještě alespoň mladčí dcera Julie (18). Ta je prý úplně jiná, než Tereza. Podle Dolinové si nepotrpí na žádné důvěrnosti a o mazlení nemůže být ani řeč.

Snad jí muchlovací chvíle s dcerou vynahradí alespoň její manžel Jan Sváček (60). Pokud mu tedy nebude vadit, že Michale teď asi celé noci hlavně propláče..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden