Můj kousek štěstí

Michaela Dolinová: Velké trápení s poprsím

Choulostivé tajemství prozradila Michaela Dolinová. Ač má i ve svém věku postavičku jako lusk, jedna věc ji trápí. Přála by si podstatně větší poprsí. Vlastně to v jejím případě není tak pubertální nápad, jak by se mohlo na první pohled zdát.


Moderátorka a rosnička je totiž zároveň i zpěvačkou, a když účinkovala v Hudebním divadle v Karlíně, častokrát přemýšlela o tom, že by mohutná ňadra nutně potřebovala do šatů. „Mnohokrát jsem dostala do kostýmu vycpávky a různé věci a měla strach, aby mi to na jevišti někde nevyklouzlo nebo neviselo,“ vzpomíná.

Představa, že se diváci budou válet smíchy, až postřehnou, jak operetní divě lezou z výstřihu vycpávky, byla silně traumatizující a pronásledovala ji i ve snech. Michaelina hrůza z operativního zvětšení poprsí byla však příliš velká.

„Rozhodla jsem se, že raději ne,“ konstatuje sympatická tmavovláska. „Mám hezké manželství i bez implantátů, takže jsem došla k závěru, že do toho nikdy nepůjdu.“ Zajímavé je, že z operace víček strach necítila. Podstoupila ji a nemůže si ji vynachválit. „Pokud máte spadlá víčka, vřele doporučuji,“ říká spokojeně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden