Můj kousek štěstí

Michaela Kuklová: Další žal. Jako by jich nebylo dost

Ran, které život uštědřil Michaele Kuklové, bylo ažaž. A to zejména v době, kdy žila s exmanželem Jiřím Pomeje (†54), který nezdravě žárlil a velice se zadlužil.

To bylo nejhorší, protože Kuklová o dluzích zprvu nic nevěděla, a tak jim nemohla zabránit, později jí ničily život. Přes peklo, které s producentem prožila, mu poté, co nedávno zemřel, napsala na sociální síť dojemný vzkaz: "Jirko, děkuju za všechno hezké, ale i za to těžké.

Zůstalo mnoho krásného. Odpočívej klidně. Především z pohledu mámy nedokážu vyjádřit, jak moc je mi to líto." Trápení krásné představitelky princezny z pohádky O princezně Jasněnce nemá konce. I když se s Jiřím v roce 2007 po třináct let trvajícím manželství rozvedla, hrůza z toho, že kvůli dluhům přijde o veliký rodinný dům, kde bydleli její nejbližší, ji neopouštěla.

Ale když Pomeje těžce onemocněl, jeho zdravotní stav jí nebyl lhostejný. Pevně věřila, že herec rakovinu porazí, během léčby jej i kontaktovala. "Milovala jsem ho, ale upřímně řečeno, nakonec se s ním vůbec nedalo žít," povzdechla si kdysi "princezna Jasněnka", s níž se život nemazlil.

Vymodleného dítěte, chlapce Románka (10), se nakonec dočkala, vztah s jeho otcem Romanem Holomkem však nevyšel. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden