Můj kousek štěstí

Michaela Kuklová: Její milenec nepustí ani korunu?

Vztah herečky Michaely Kuklové (49) s jejím fešným přítelem, fotografem Jiřím Kášem (48) zřejmě není až tak zalitý sluncem, jak se zdálo. Když se dvojice bok po boku objeví ve společnosti, září úsměvy. Láskyplná objetí, drží se za ruce.

.. Na pohled ideální pár bez chybičky. Statného sympaťáka by Kuklové možná kdeajká žena mohla závidět. Jak jsme ale zjistili, až takový sen vedle něho nežije..

Podle všeho by se dalo odhadovat, že se Kuklová vedle svého nového přítele bude mít jako princezna. Obletovaná a hýčkaná. Jiří jako schopný fotograf jistě nemá hluboko do kapsy, takže ji bude zahrnovat luxusem.

Podle slov Kuklové tomu ale tak nejspíš není. Herečka prý rozhodně nemá na rozhazování. Když přijde řeč na peníze, Kuklová naznačuje, že si zrovna na vysoké noze nežije. Ačkoli je známou hereckou hvězdou, musí si vystačit s průměrným platem a nejspíš není ani nikdo, kdo by jí přispěl na větší komfort.

"Já mám takový běžný průměrný plat, když se činím. Na uživení to je, ale že bych si vyskakovala, to nemůžu," svěřila se Kuklová. Je na tom snad herečka finačně špatně? Jak to? Vždyť se šikovným milujícím mužem po boku se musí mít o poznání lépe! Přihlíží snad jen fotograf nečinně tomu, jak je Kuklová v jednom kole, aby uživila sebe a jejího syna?

O sedmiletého chlapce, kterého má Kuklová z předešlého vztahu s podnikatelem Romanem Holomkem (59), se stará sama. Učí se s ním do školy, chystá mu svačiny, vozí ho na kroužky... Stíhat mezi tím ještě divadelní zkoušky, to je pořádný zápřah.

A může si Kuklová vůbec dovolit třeba chůvu nebo paní na výpomoc s jejím platem? "Je pár vyvolených, kteří se tím živí velmi, velmi dobře, ale těch není moc. Pak jsou herci, kteří si občas přivydělávají v seriálu, což je super," zasní se Michaela, jakoby byla smířená s tím, že takový blahobyt ona nikdy nezažije.

"Kdybych se činila víc, tak bych si vydělala slušné peníze. Ale to nemůžu, právě kvůli synovi," dodává. O pomoci přítele ale ani zmínka. Jak je vidět, nový muž v jejím životě jí sice zahřál srdce, ale jeho láska má své hranice.

Po jeho boku se Michaela nejspíš tou rozmazlovanou princezničkou nestane..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden