Můj kousek štěstí

Michaela Kuklová: Trápí ji špatná pleť

Problémy s pletí mohou mít i princezny. Důkazem je stále půvabná Michaela Kuklová (48), někdejší princezna Jasněnka z Troškovy pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci.

Michaela má krásnou postavu a denně slýchá, že na svůj věk vypadá mladě. Jedna věc jí přesto dělá starosti. Ráda by zatočila s nepěknými jizvičkami, které jí zůstaly po akné. Proto si už domlouvá, že během zimních měsíců podstoupí laserové ošetření.

Právě to by mělo jizvy pěkně vyhladit. Pleť se pak hojí pouhé dva dny. "Jasněnka" je zastánkyní přirozené krásy, ale byla nucena nerada připustit, že vzhledem k povolání herečky jizvičky přece jen nejsou to pravé ořechové.

Stárnout co nejpřirozeněji je chvályhodné, jenže málokterá umělkyně objevující se na obrazovce si to může dovolit. A tak Michaela přistoupila také k vyhlazení vrásek mezi očima. Tvrdila, že kvůli nim vypadá utrápeně, i když se tak vůbec necítí.

Hlubokým vráskám mezi očima se říká vrásky mračivky, a přesně ty usměvavá Michaela nechtěla za žádnou cenu. Je tohle všechno snad přípravou na novou lásku? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden