Můj kousek štěstí

Michaela Kuklová: V zajetí smutku

Slzy smutku mívá "princezna Jasněnka" Michaela Kuklová (49) v očích čím dál častěji. Sama přiznává, že se v zármutku utápí tak často, až ji to leká.

Jenomže povahu člověku nezměníte, a že je Míša přecitlivělá, o tom dávno není pochyb. Pokud nebude neustálým sentimentálním náladám konečně už účinně vzdorovat, hrozí nebezpečí, že bude muset vyhledat příslušné odborníky, případně užívat léky.

Trápí ji nejen vzpomínky na marné hledání štěstí po boku producenta Jiřího Pomejeho (52) či podnikatele Romana Holomka (59), jemuž dokonce porodila syna Romana (8). Je tu totiž i čerstvá nešťastná láska s fotografem Jiřím Kášem (37), která trvala jen půl roku.

Zůstalo prý jen hezké přátelství. To ovšem krásné herečce na optimismu nepřidalo. Kromě toho si připouští i smutné události, které se jí bezprostředně tak docela nedotýkají, například úmrtí známých opsobností.

Nechala se slyšet, že se smutkem myslí například i na Václava Havla (†75) Pavla Dostála (†62), Karla Svobodu (†68) či Jana Třísku (†80). Až příliš často se přecitlivělá herečka zamýšlí nad tím, jak čas plyne a lidé okolo ní odcházejí.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden