Můj kousek štěstí

Michaela Maurerová: Bujné tvary! Byla na plastice?

Pihatá představitelka kadeřnice Digi z oblíbeného seriálu Ulice, herečka Michaela Maurerová (36), překvapila bujnými tvary. Byla typ vysoké dlouhonohé hubené mladé ženy – jak je tedy možné, že její dekolt najednou div nepraskne? Nabízí se jediné vysvětlení: "Digi" se svěřila do rukou plastickým chirurgům.

Ale rozvedená maminka dvojčat se zapřísahá, že plastické operace odmítá, protože život je o něčem jiném. Je důležité jej žít harmonicky a ve vlastním těle – myslí si Michaela Maurerová. Tvrdí, že se svou postavou se dávno smířila a výstřih si vylepšuje buďto šikovně vytvarovanou podprsenkou, anebo čilou konzumací černého piva.

Jenomže, jak se smíchem vysvětlila, pití černého piva bohužel nepomáhá, ňadra jí to nezvětšilo prý ani o půl čísla. Třeba i právě kvůli tomu se po jejím boku určitou dobu neobjevil žádný muž. Upřímná Michaela Maurerová nezastírá, že ji to mrzí a že se s tím nehodlá smířit.

Možná proto si pořizuje ty již zmíněné obří podprsenky a kartony černého piva. A nadšení pánové na ní mohou planoucí oči nechat. Teď ještě aby se jeden z nich nechal co nejrychleji ulovit....

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden