Moje šťastná hvězda

Michaela Maurerová mění každý rok milence!

Zase má někoho nového

Vypadá to, že příště si dá MICHAELA MAUREROVÁ (36) větší pozor, koho bude vozit ve svém autě. Nedávno ji totiž fotografové nachytali, jak se prochází s neznámým mladíkem, kterého si nakonec naložila do auta a odvezla neznámo kam.

Média začala okamžitě spekulovat o novém milenci. Herečka teď ale vysvětluje, že šlo pouze o jejího kameramana, který má doma navíc manželku a té se nařčení jejího partnera z nevěry dvakrát nezamlouvalo.

„Taková fáma může nadrobit spoustu škod a být dost bolestivá,“ říká Michaela s tím, že v tomto případě se jí nakonec všichni zasmáli. Na druhou stranu u herečky, známé především ze seriálu Ulice, nikdy pořádně nevíme.

O tom, že je ve vztazích přelétavá a manželský slib pro ni tolik neznamená, jsme se už v minulosti přesvědčili. Jeden den slibovala před oltářem věrnost a druhý den už byla v náruči někoho jiného. Cizoložství ji před pár lety stálo manželství.

Ještě než byla oficiálně rozvedená, představovala světu novou lásku. Ani ta ovšem nevydržela dlouho. Teď je prý „na scéně“ zase někdo nový. Zda se ale jedná o surfaře ČESTMÍRA PROCHÁZKU, s nímž Míša randí něco málo přes rok, nebo je to zcela nový muž, ví pouze ona.

Snad se ale poučila a vztah jí vydrží..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden