Můj kousek štěstí

Michaela Maurerová: V těhotenství prožívá peklo

Že jí není dobře? To je slabé slovo. Michaela Maurerová aneb kadeřnice Digi ze seriálu Ulice konečně přiznala, jak je to doopravdy s jejím druhým těhotenstvím.

Nebohé matce dvojčat Madlenky a Josefa (8) je hrozně zle! Situaci se snaží díky smyslu pro humor zlehčit slovy, že tráví dny s hlavou v záchodové míse, ale podle všeho nejde o nadsázku. Je to bohužel pravda.

Jednu dobu herečku odvezli do nemocnice, kde dostávala umělou výživu. Statečná nastávající maminka bojuje se zdravotními problémy jako lvice. Svěřila se, že totéž se jí dělo u předchozího těhotenství a že se bála, že se to zopakuje, což se bohužel stalo.

Naštěstí se konečně blýská na lepší časy. Po čtyřech měsících pekla, kdy Míša nepopsatelně zvracela, se situace pomalu vrací do normálu. Už se dokonce odvážila vrátit se ke cvičení jógy a stihla si i zajet na krátkou dovolenou do milovaného Rakouska, kde s partnerem trávili volný čas procházkami a projížďkami na lodi.

Rozumně uznala, že si obvyklé putování ferratami, tedy stezkami v nepřístupném horském terénu, vybavenými jistícími ocelovými lany, bude muset tentokrát odpustit. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden