Můj kousek štěstí

Michaela Ochotská: Bude znovu maminkou?!

Přišla někdejší moderátorka televize Nova do jiného stavu? Není to vyloučeno. Michaela Ochotská konečně nalezla novou lásku. Vztah s tenistou Lukášem Rosolem (34) loni skončil katastrofou, ale krásná světlovláska na muže přesto nezanevřela.

Ukázalo se, že chodí s policistou Tomášem z Bruntálu. "Jednoho dne do tvého života přijde někdo, s kým si uvědomíš, proč to nikdy nevyšlo s nikým jiným," dojímá blond Michaela sebe i fanoušky na sociální síti.

A k několik let staré fotografii, na níž drží v rukou maličkého chlapečka Andrého (4), se vyjádřila slovy: "Jako by to bylo včera. Už teď se těším na další." To odstartovalo bouřivou reakci v řadách fanoušků a obdivovatelů.

Jako když střelí do vrabců: "Cože? Michaela Ochotská čeká miminko? Anebo ho aspoň plánuje?" Zamilovaná moderátorka by si další děťátko evidentně velice přála, pokud ho už s policistou ze svého rodného Bruntálu nečeká.

Jen jestli si "proklepla" nápadníkovy majetkové poměry. Jejími předchozími partnery byli bez výjimky zazobaní chlapíci, útlá blondýnka je zvyklá na určitý standard. Už si zjistila, jaké mají ochránci zákona platy? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden