Moje šťastná hvězda

Michaela Ochotská: Hádky o peníze s bývalým

Když se tenista Lukáš Rosol (33) potřetí oženil, tentokrát se sympatickou blondýnou Petrou (25), nechtěla se k tomu jeho předchozí manželka Michaela Ochotská (34) vůbec vyjadřovat. Bylo jasné, že krátká známost jejího bývalého jí není dvakrát po chuti. Všechno by ale plynulo dál, kdyby si nedávno nepostěžovala, jak není snadné být na dítě sama. Když prý byla nemocná a na vše sama, poznala prý, jaké to a že to někdy bez pomoci nejde.

Tohle ale dělat veřejně neměla. Lukášova současná manželka se do ní pustila. Že si prý nevidí na špičku nosu, protože od Lukáše dostala miliony, takže se těžko může srovnávat s maminkami, které hospodaří se stovkami korun na den.

Nebála se na bývalku zaútočit

Dopálená Petra přímo na sociální síti věc komentovala s tím, že tyhle stížnosti záměrně veřejně poškozují jejího muže. „To všechno proto, aby člověk, který za posledních 21 měsíců dostane pouze na výživném a na zajištění budoucích studií syna více než 2 miliony korun, tvrdil, že je matka samoživotelka,“ dopáleně situaci komentovala nová paní Rosolová. Po přečtení několika opravdu krutých příběhů matek samoživitelek je podle ní neuvěřitelně sprosté, že si člověk fotící se v luxusních věcech dovolí přirovnávat se k maminkám, které kolikrát řeší, co dají svým dětem k večeři.

Petra má zřejmě své předchůdkyně už plné zuby. Není divu. Z jejich společné rodinné kasy jde hodně peněz právě jí, tak zkrátka na Ochotskou žárlí. Navíc s Rosolem sama dítě nemá, tak je Michaela v tomto směru stále ve výhodě.

Co tím sleduje, se dozvíme

Proč se ale bývalá moderátorka Ochotská vůbec pustila do veřejných stížností na svou finanční situaci, když prý sama je málokdy bez movitého partnera po boku? Právě s Lukášem Rosolem a jejich synem Andrém (2) si užila velice luxusní život.

Byla to velká láska, cestovali, vybudovali si hnízdečko za 26 milionů, ale po více než třech letech se rozvedli. Ani jeden z nich přesto dlouho netruchlil, on se dal dohromady opět se sportovkyní, jako byla jeho první manželka, atletka Denisa Rosolová (32), s bývalou tenistkou Petrou Kubinovou (25).

Ochotská randila podle jejich známých s fotbalistou Martinem Hálou (27). Oficiálně však žádného muže nepředstavila a mluví údajně o tom, že jediným mužem v jejím životě je její syn. Říká si tímto o pozornost bývalého manžela? Možná také provokuje současného partnera, aby odtajnil jejich vztah.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden