Můj kousek štěstí

Michaela Ochotská: Provokuje manželku svého milence!

Vypadá jako modrooký blond anděl, ale zjevně s čertem v těle. Není tajemstvím, že po rozvodu s nyní již potřetí ženatým tenistou Lukášem Rosolem (34) ulovila policistu Tomáše (42) z Bruntálu. Už tehdy se spekulovalo v tom smyslu, že zamilovaný Tomáš bude pro spanilou Michaelu uvyklou pohádkovým boháčům příliš malá ryba.


Což potvrdila sama moderátorka, neboť záhy padla do náruče porotce kulinářské show MasterChef Přemka Forejta (33). Tím dramatický příběh neskončil, ale začal.

Vraťme se k nebohému policistovi, což byl ženatý chlapík. Manželka se o jeho románku s bývalou moderátorkou z Novy dověděla z bulvárních časopisů. „Pro ni to byla rána pod pás,“ uvedl dobře informovaný zdroj. „O tom, že je jí manžel nevěrný, se dozvěděla z novin.

Nejhorší na tom všem nebylo zjištění, že jí je Tomáš nevěrný, ale skutečnost, že to řeší celá republika. Ona vůbec netušila, jak na fotky v bulváru bude reagovat rodina a známí.“ Tentýž zdroj tvrdí, že podváděné ženě začala volat i sama Michaela Ochotská a vyprávět jí o tom, jak vztah probíhal.“ Rozvod těžce zkoušeného manželství proběhl v březnu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden