Můj kousek štěstí

Michaela Ochotská: Rosol jí zasadil krutou ránu

Všechny naděje, že se moderátorka Michaela Ochotská (33) a tenista Lukáš Rosol (32) dají zase dohromady, jsou definitivně zmařeny! Zdroj z blízkého okolí páru šokoval oznámením, že právě úspěšně ukončili rozvodové řízení.

„Na konci listopadu je soud oficiálně rozvedl. Dokonce se jim v klidu podařilo vypořádat majetkové vyrovnání a dohodnout se i na alimentech na syna Andrého,“ sdělil informátor. Ještě nedávno to přitom vypadalo, že situace není tak úplně jasná.

Šuškalo se, se, že Rosolovi to s jeho milenkou Petrou Kubinovou už neklape tak jako dřív a moc růžově to nevypadalo ani s novým vztahem Ochotské. Dvojice, kterou pojí společný syn André (2), by tak manželství klidně mohla slepit.

Jenomže tohle je nyní vyloučeno, navíc se Rosol podle slov Ochotské zachoval velmi zbaběle.       Prý hodil přes palubu nejen ji, ale i jejích syna. Ochotská si představovala, že i když se rozejdou, zůstanou fungovat jako rodina.

Tak, aby André nic nepocítil. Jenomže realita je jiná. Malý si podle všeho tatínka moc neužije. Rosol prý o čas strávený se svým synem moc nestojí. Jedinou jeho péči je údajně posílání peněz. „Lukáš na syna poctivě platí, ale tím to končí.

Další zájem o něj nemá. Teď je třeba zraněný a nehraje, i tak za synem nejezdí. Je to strašná škoda, protože André je krásný chlapeček a tátu by si zasloužil,“ říká Ochotská posmutněle.       Jak k tomu ale klučina přijde? Je ve věku, kdy rodiče nejvíce potřebuje.

Spoustě klukům jdou právě tátové vzorem. Naučí je kopat do míče, jezdit na kole... V tomto případě by mohl Rosol už i budovat Andrému vztah k tenisu, aby z něj jednou vychoval svého nástupce. Jenomže to je nejspíš v nedohlednu.

Místo toho musí Michaela synkovi stále vysvětlovat, že tatínek má moc práce a proto nemá čas za ním přijet. Kéž by Andrému dokázal vynahradit mužský element alespoň přítel Ochotské, Martin Hála (25). Bude mít ale v pětadvaceti chuť hrát si na tátu? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden