Můj kousek štěstí

Michaela Ochotská: S exmanželem válčí o kabelku

Relativně poklidný rozvod? Ale kdež! Rozluka manželství moderátorky Michaely Ochotské a tenisty Lukáše Rosola (33) se proměnila v nemilosrdnou válku Rosolových.

Zcela jistě nenabude rozměrů filmové Války Roseových, protože tam šlo o život, ale ani tady není o silně dramatické situace nouze. Jak známo, o peníze jde, jak se hezky říká, až v první řadě, a bitka, která se tu rozhořela, se vede pochopitelně kvůli nim.

Tenista překvapivě tvrdí, že je na mizině, což bude ovšem těžko dokazovat, neboť vydělává miliony. Vysvětluje však, že v poslední době jdou jeho příjmy rapidně dolů. Dosáhl snížení alimentů na syna Andreho (3) z pětašedesáti tisíc měsíčně na patnáct, proti čemuž se zděšená exmanželka však okamžitě odvolala.

Třešničkou na dortu je fakt, že tenista bývalou ženu rovněž požádal o vrácení tašky, kterou jí před čtyřmi lety daroval. Pravda, nešlo o síťovku, ale o kabelu za osmdesát tisíc korun, nicméně byl to dárek, Míše ho měla i v porodnici.

Nakonec tašku sportovci nerada vrátila, ač s tím její právník nesouhlasil. Vše nasvědčuje tomu, že tenistům byly v poslední době drasticky sníženy platy. Nejlepší by bylo, kdyby pod vedením Lukáše Rosola vyšli s transparenty protestovat do ulic.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden