Můj kousek štěstí

Michaela Ochotská: Totální ponížení!

Moderátorka zuří! Manžel Lukáš Rosol (31) léčí vztahovou krizi dostaveníčky s kamarádkou. Přijde krutá odplata? Jak tohle dopadne? Ještě před pár týdny Michaela Ochotská (32) s tenistou Lukášem Rosolem slavili první výročí od své pohádkové svatby, najednou jsou tu ale oddělená bydliště a dokonce možná i nevěra!

Zatímco se blonďatá moderátorka stará o jejich ročního syna Andrease u jejích rodičů v Nupakách, kam se před nedávnem odstěhovala ze společného doupěte v Benicích, Rosol si chodí po kafíčkách s "kamarádkami"! .

Právě v době, kdy jejich vztah prochází krizí, byl tenista načapán s neznámou brunetkou v restauraci, kde si pochutnávali na obědě a dobré kávičce. Kdo to je? Randí snad tajně za Míšinými zády s milenkou? Okamžitě se začaly rojit spekulace.

Sportovec se ospravedlňoval, že si byl jen popovídat s kamarádkou a opravdu o nic víc nešlo. Zvláštní, že si Rosol vylévá srdíčko právě sličným kamarádkám... A kdo je vlastně tou neznámou kráskou? Má jít o Rosolovu trenérku z fitnesscentra! Že by trénink a koučing zdravého životního stylu přesáhl až k průpravě ve stravování a slečna sportovci radila, které potraviny nejvíce podpoří jeho kondičku? Tomu asi neuvěří nikdo.

Každopádně je to velký šok pro Ochotskou. Pomyšlení, že si její manžel vyměňuje úsměvy s jinou, ji musí vytáčet k šílenství! "To víte, člověk za tím hned vidí víc a domýšlí si – co ti dva spolu mají.

.. Pro Míšu to není nic příjemného," říká známá moderátorky s tím, že mu to nejspíš dá vypít až do dna..

Podle všeho si své dostaveníčko s brunetkou Tomáš Rosol za klobouček nedá. Ochotská chystá odplatu! "Nechápe, že ji Lukáš mohl tak ponížit. Hodlá mu to náležitě vrátit, protože ona není typ ženy, která sedí se založenýma rukama a čeká, co se stane," odhaduje informátorka.

Faktem je, že triumfů má moderátorka v ruce víc než dost. Ochotská by se mohla naštvat a zažádat o rozvod, a to by se pak začaly dít věci. Nejenže by Rosol přišel o majetek, jeho choť by mu mohla napočítat závratné alimenty a daly by se čekat velké tahanice o syna.

A kdo ví, jestli se i Míša nevytasí s novým ctitelem. To by Tomášovi rozhodně za flirt nestálo!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden