Můj kousek štěstí

Michaela Ochotská: Už není kostra

Člověk by jí dal dvacku, aby si uháněla koupit párek v rohlíku. Tak vypadala Michaela Ochotská (33) v období, kdy se rozváděla s tenistou Lukášem Rosolem (33), jemuž porodila syna Andrého (2).

Její nejbližší se o ni už skutečně báli, Míša působila dojmem, že se jednoho dne sesype k zemi a bude pro ni muset přijet záchranka. Všiml si toho dokonce i sám tenista, který nepříliš empaticky poznamenal: "Míša hodně zhubla, což všichni víme.

Já nestíhám být vůbec doma, protože pořád trénuju, takže jí moc nepomáhám." Tento proslov nepotřebuje komentář a zároveň vysvětluje, proč byla blondýnka kost a kůže. Zatímco sportovec se už stihl opět oženit, Ochotská mu stejnou mincí neoplatila.

Vychovává syna a snaží se dát po rozvodu dohromady, což se jí, nutno podotknout, daří. Byla zvěčněna, jak se sluní v bazénu na nafukovacím plameňákovi, a zdá se, že kosti z ní už netrčí. Postavička se zaoblila, kráska je po rozvodu opět ve formě.

Ke štěstí zbývá už jen jediné: další bohatý ctitel. Po tenistovi by mohl přijít pro změnu fotbalista, ti bývají v balíku. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden