Můj kousek štěstí

Michaela Ochotská: Zuří kvůli svatbě

Moderátorka Michaela Ochotská (33) sňatek svého bývalého muže, Lukáše Rosola (32) neustála. Jaká byla její reakce?     Tak takhle si to moderátorka Michaela Ochotská nejspíš nepředstavovala ani v nejdivočejších snech.

Možná si myslela, když opustila svého manžela, tenistu Lukáše Rosola, že mu dá tak trochu za vyučenou, třeba se změní a zase s k sobě vrátí. Jenomže dopadlo to úplně jinak. Nejenže si tenista za Michaelu našel velmi rychle náhradu, bývalou tenistku Petru Kubinovou (24), se kterou začal randit, jen pár dní po rozvodu s Ochotskou si ji vzal.

Svatba proběhla v utajení, vše se provalilo poté, co si Kubinová na internetu změnila příjmení na Rosolová. A ani tím s důkazy nehynoucí lásky neskončili. Oba si nechali vytetovat na levý hřbet ruky anglický nápis „Choice“, v překladu volba, Ondřej s iniciálou P a Petra s L.

Tím tenista své bývalé ženě zasadil smrtelnou ránu. Moderátorka štěstí svého exmanžela musí nést o to hůř, že ona si nového stálého partnera podle všeho ještě nenašla. Před časem byla spojována s fotbalistou Martinem Hálou (26), jenomže tenhle románek vyšuměl do ztracena.

Později se pochlubila fotkou s jakýmsi panem neznámým, ale pouze tak, aby mu nebylo vidět do tváře. Jenomže i po něm jakoby se slehla zem. Není tedy divu, že teď, když její „ex“ stvrdil svou lásku přd oltářem, to v ní nejspíš pěkně vře.

„No comment,“ řekla k tomu Michaela pouze se slovy, že se k tomu nemůže vyjadřovat. I když se snaží tvářit nad věcí, přesto jen těžko skryje své emoce, které se v ní musí zákonitě odehrávat.

Internet nyní začala zásobovat svými provokativními lechtivými sexy fotkami, jakoby chtěla svému „ex“ ukázat, o co přichází a že udělal velkou chybu. Jenomže ten už má oči jen pro svou Petru a ani ta nejsvůdnější kráska ho od ní neodláká.

Snad mu tentokrát manželství vydrží, pro tenistu je to už třetí sňatek. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden