Moje šťastná hvězda

Michal David: Jeho stále není po hromadě!

Opravdu jeho dceři nechybí syn?

Když dcera MICHALA DAVIDA (56) ve 20 letech otěhotněla, byl to pro ni obrovský šok. Rodiče se za ni ale postavili a malého SEBASTIANA (6) se rozhodli vychovávat, aby mohla jeho maminka studovat. Jenže už to trvá podezřele dlouho…

Malý Sebastian, vnuk Michala Davida a jeho ženy MARCELY (55), má trochu jiné dětství než jeho vrstevníci. Maminku mu totiž nahrazují dědeček s babičkou. KLÁRA DAVIDOVÁ (27), kterou opustil otec jejího dítěte ještě během těhotenství, se totiž věnuje výhradně studiu a péči o syna přenechala svým rodičům. Ti takovou možnost bez váhání přijali. Ostatně Michal David si vždycky syna velmi přál. Sebastian však žije už dlouhých pět let „bez maminky“. A jak to vypadá, ještě nějakou dobu potrvá, než ho bude večer, co večer ukládat ke spánku. Studium v zahraničí se totiž opět prodlužuje. Nebude jednou Klára své volby litovat?

Utíká před povinnostmi?

Je mladá, krásná a bohatá. Svět má otevřený. Toho všeho si je zřejmě Klára velmi dobře vědoma. A snad i proto se rozhodla v zahraničí prozatím ještě zůstat. Kdo by čekal, že mladá dívka dostuduje a rychle se vrátí ke svému synovi, který ji zná pouze z fotek, internetových hovorů a občasných návštěv, ten by se šeredně pletl. Zdá se jako by zpěvákova dcera před svými povinnostmi prchala. „Dcera v Americe dostudovala, teď ale zase studuje muzeologii v Anglii na Oxfordu,“ uvedl Michal David. „Ze šesti tisíc uchazečů brali jen tři sta, on a se umístila dokonce v první stovce a teď je třetí nejlepší žákyní,“ dme se pýchou Klářin otec. Vzdělání je samozřejmě důležité, ale dochází někomu z nich, jak se cítí Sebastian? A že možná jednou své mámě všechno vyčte?

Jezdí na ním na návštěvy

Jistě, Sebastianovi nic nechybí, Michal David s manželkou mu poskytují veškerý servis a jeho maminka prý za ním jezdí do Česka každé dva měsíce na tři týdny. Zpěvák dokonce tvrdí, že bez ní vnuk nijak nestrádá. „Je zvyklej. Nejsou od sebe odtržení. Obden spolu telefonují přes internet,“ uvedl. Na druhou stranu však připouští, že jak se Klára objeví ve dveřích, chlapeček se ni pověsí a nechce se jí pustit. Jak se zdá, ačkoli má všechno, máma mu velmi schází. Bohužel to ale nevypadá, že to srdce zpěvákovy dcery nějak obměkčilo. Má totiž v plánu si i toto studium dále prodloužit. Davidovi to nevadí, jsou prý se Sebíkem rádi. Nechce se ale věřit, že by mu nevadilo, že jeho dcera přichází o nejkrásnější synovy roky. Prošvihla téměř celé jeho dětství! Nebude toho jednou přece jen litovat?

Malý vnuk vyrůstá s prarodiči a mnozí se ptají, jestli se to dceři Davidových nevymstí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden