Moje šťastná hvězda
Michal David přiznal krizi v manželství!
Michal David přiznal krizi v manželství!

Manželé jsou spolu více než čtyřicet let, přesto je jejich idylka prý stále v ohrožení. Michal David (64) má podle všeho k nevěře celkem kladný vztah.

I na pohled idylické manželství může překvapit pořádným skandálem. Důkazem toho je   pár Michal David (64) a jeho žena Marcela Davidová (63). Ač vypadají jeden pro druhého stvořeni a skandály se jim vyhýbají, pod pokličkou to tak vzorně nevypadá.

Jeden by řekl, že si Marcela Davidová (63) za svoji toleranci zaslouží svatozář. Ale nepřestřelí jednou zpěvák?

Sám zpěvák přiznal, že v minulosti nebyl žádný svatoušek.  „Ano, krize byly, ale nikdy to nebylo na úplný rozchod,“ přiznal, že jejich soužití má k dokonalosti daleko. Dokonce měl co do činění s nevěrou! 

Nevěra jim prospívá?

„Jak to bylo s nevěrou, k tomu bych se nerad vyjadřoval, ale řekl bych, že našemu vztahu spíš prospěla. Nebo alespoň mně,“ snaží se David alespoň obrousit hroty… Tvrdí, že se s manželkou nehádají, a když něco řeší, tak bez emocí a s čistou hlavou. Na Davida dokonce prasklo, že má nemanželského syna Petra.

Takže jestli tohle Davidová ustála bez ztráty kytičky, velký klobouk dolů před ní. Podle lidí z blízkého okolí páru to ale až tak hladký průběh nemělo, jak se David pokouší naznačit. Jeho žena prý dodnes nezapomněla a raději je jako ostříž a v nitru jí stále hlodá červíček neklidu a pochybností, aby se její muž zase někde nespustil.

Žít po boku miláčka davů chtělo hodně trpělivosti.

Což pro manželku rozhodně nemůže být nic příjemného. Ona nad tím asi jen těžko dokáže mávnout rukou. Právě to podle našeho zasvěceného zdroje ve vztahu způsobuje velké napětí, což rozhodně nepřispívá k dobré domácí atmosféře. „Nedivil bych se, kdyby těch úletů proběhlo víc,“ utrousil jeden sledující páru na internetu na adresu zpěváka.

Sáhli si až na dno

Faktem ale je, že manželé spolu přestáli už hodně. Nejtěžší zkouškou byla smrt jejich dcery Michaely (†9), která podlehla zákeřné leukémii. Když zvládli překonat toto, nejspíš slavný pár nemůže už nic rozdělit. „Člověk musí umět dělat kompromisy,“ zní recept zpěváka na pevný vztah.

Související články
Herečka Kristýna Leichtová (39), známá ze seriálu Comeback, se rozhodla, že starší dceru Dorotku (7) nedá do školy a bude ji učit doma. Do školy údajně dívenka půjde, až bude sama chtít. „Jsem takový její průvodce,“ řekla herečka. S partnerem Vojtěchem Štěpánkem (40) nesouhlasí s tím, jak to ve školách funguje, a své děti tam prostě posílat nechtějí. Nehledě na jejich kočovný způsob života, kdy je […]
Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (31) se rozhodla, že chce třetí dítě. Ještě nedávno se přitom proslýchalo, že mají být s kuchařem Přemkem Forejtem (37) od sebe. Tak dlouho totiž Burešová toužila po svatbě, kterou jí partner nedopřál, až mu měla sbalit kufry. Podle jejich sousedů se u nich hádky v poslední době ozývaly často. „My už spolu […]
reklama
Už nějaký ten pátek se vedou takříkajíc zákulisní řeši, že je lásce herečky Anety Krejčíkové (33) z nekonečného seriálu Ulice a jejího partnera Ondřeje Rančáka (39) konec. Podle všeho by za tím však mohl stát herec Šimon Bilina (29) ze seriálu ZOO! Když totiž nedávno nafotila sličná herečka hodně odvážné snímky, právě Bilina z nich byl naprosto u vytržení a  sociální sítě takřka […]
Na jednu stranu jí známí přejí štěstí, na stranu druhou je jímá hrůza. Některé informace ze zákulisí seriálu Jedna rodina totiž tvrdí, že Markéta Plánková (46) už nějakou dobu není sama. Což by bylo jistě skvělé, kdyby se neříkalo, že její vyvolený je ženatý. Objevily se dokonce zprávy, že by mohlo jít o Filipa Blažka (51)! […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz