Můj kousek štěstí

Michal David si pořídil dům snů

Zpěvák Michal David (57) prostě ví, jak si užít miliony, které si svými písničkami vydělal. Rozhodně nic nesyslí do polštáře a raději investuje do věcí, které si plnými doušky užije. O tom svědčí fakt, že si pořídil rekreační dům ve Španělsku, který je ztělesněním těch nejodvážnějších snů.

Zpěvák se teď klidně může ponořit do relaxace na plážovém lehátku ve stínu palmy, avšak s tím komfortem, že se nemusí tísnit někde s turisty a hlídat, jestli ho nesledují papparazzi. Bude to totiž jeho vlastní palma na vlastní terase, ve vlastním sídle, které si nadělil k padesátým sedmým narozeninám, jež oslavil v červenci.

Právě s tím se nyní zpěvák pochlubil. Nejde však o žádný náhlý rozmar. David prý o takovém domě snil už dlouho. "Dlouho jsem hledal dům u moře. Dá se říci, že jsem tím strávil deset let. Stále jme nemohli najít nic, co by vyhovovalo představě, kterou jsme s manželkou měli.

Byl to takový životní sen, " nechal se slyšet s tím, že by chtěl v tomto domě strávit stáří. A představa to opravdu není špatná. Residence v bělostných barvách má patro s honosným balkonem a v přízemí pak nechybí areál s bazénem, barem a palmovým hájem.

Tohle se splní opravdu málokomu. Kolik za tenhle soukromý ráj zaplatil, zpěvák neprozradil. Dá se však odhadovat, že takové malé království ve Španělsku může vyjít v přepočtu i na desítky milionů korun. Zatím si tam ale hitmaker bude užívat jenom v zimním období, kdy je u nás sníh a mráz.

I v minulých letech nebylo zimy, kdy by neunikl někam k moři do teplých krajů. Pravidelně jezdil například na Kanárské ostrovy. Jistě si teď zpěvák sní o tom, že si nového bydliště nebude užívat jen s manželkou, ale přivítá tam i svoji dceru Kláru (27), které pomáhá s vnoučkem Sebastianem (7), jehož otec žijící v Německu o malého nejeví zájem.

Zatím to ale na odchod do důchodového nicnedělání u muzikanta nevypadá. Momentálně má ještě plné ruce práce s novým muzikálem Muž se železnou maskou, který bude mít premiéru v listopadu..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden