Moje šťastná hvězda

Michal David: ŽIVOT JAKO V POHÁDCE MU LIDÉ ZÁVIDÍ

To, co mu bylo v mládí odepřeno, si dnes bohatě vynahrazuje. MICHAL DAVID (58) si potrpí na život v luxusu a dává to najevo čím dál častěji. Proč? Údajně proto, aby mu záviděli bývalí kamarádi.

Nedávno vyšlo najevo, kde známý hitmaker oslavil své osmapadesáté narozeniny! Se svými nejbližšími a přáteli vyrazil do francouzského přístavního města boháčů Saint-Tropez.

BYDLENÍ ZA 160 TISÍC

Nevybral si však na spaní žádnou špeluňku! Ubytoval se společně se svou manželkou MARCELOU (57) v hotelu, kde jedna noc vyjde na neuvěřitelných čtyřicet tisíc korun! A tak za pět dní zaplatil sto šedesát tisíc korun! Michal david si skutečně potrpí na luxus, ale mnozí z jeho přátel si myslí, že to někdy zbytečně přehání? Na druhé straně ho ale chápou. V mládí, než začal hrát a zpívat, musel otáčet každou korunu. A na to prý dodneška velmi nerad vzpomíná. Copak ho děsí představa, že by byl chudý?

VILA VE ŠPANĚLSKU

Michal David si potrpí i na drahá auta, která si údajně nechává dovážet až z Ameriky. A ani bydlení ho nepřijde nijak levně. Vždyť si před rokem pořídil jako dárek k narozeninám vilu ve Španělsku, kam se vždy údajně na zimní měsíce stěhuje. A samozřejmě to nejlepší chce i pro svou rodinu a tak je prý často obdarovává luxusními dary. O tom prý neváhá zpravit své přátele. Podle toho, co jsme se od jeho známých dozvěděli, rád se chlubí! A to především před lidmi, s kterými si už nemá co říct.

ROZZLOBIL FANOUŠKY

Chce snad zpěvák, aby mu ostatní záviděli? Nebojí se, že si proti sobě poštve své fanoušky? Už teď údajně čelí nepříjemným urážkám, které se týkají toho, že nesmyslně utrácí, místo toho, aby šetřil pro svá vnoučata. Toto nařčení ale muzikant odmítá. Prý samozřejmě šetří, ale vydělává tolik, že si může zároveň dovolit i utrácet. Bohužel většina jeho fanoušků si zřejmě nevydělá tolik, aby si mohla dovolit kupovat vilu v zahraničí, drahá auta nebo slavit narozeniny v tak velkolepém stylu, a tak je pochopitelné, že když se David na sociálních sítích chlubí, musí počítat i s negativními ohlasy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden