Moje šťastná hvězda

Michal Dlouhý: NA RODINU MU NEZBÝVÁ ČAS?

V sezoně hraju denně

Pokaždé když se MICHALA DLOUHÉHO (49) někdo zeptá na to, jaký má recept na dlouhý a spokojený vztah, ví, co odpovědět. Vidět se co nejméně. To sice myslí s humorem, ale něco pravdy na tom rozhodně bude.

Recept na štěstí

Dlouhý se svou manželkou ZUZANOU (39) žije už 11 let a zatím spolu neměli žádný spor. To může být také tím, že doma moc času netráví. „V sezoně hraju denně. Nehrozí tedy, že bychom na sebe měli víc času,“ prozradil herec. A když už se prý poštěstí a mají na sebe čas, stejně jsou spolu jen pár minut a už si jde každý po svém.

Prázdniny patří rodině

Dlouhým to ale vyhovuje. Vědí, že alespoň o letních prázdninách jsou vždycky všichni pohromadě. „Prázdniny jsou čiště jejich. Mrzí mě, že s nimi nejsem víc, mají ten nejhezčí věk, ale bohužel práce mi v tom brání,“ posteskl si. I přesto je pro něj rodina vším a nikdy by neobětoval kariéru na jejich úkor. „V rodině a dětech jsem našel smysl života. Práce, úspěchy, večírky, dovolené, to je všechno hezké, ale když se vám narodí zdravé krásné děti, stanou se pro vás tím nejdůležitějším.“ Zdá se tedy, že ve finále celé rodině častější odloučení celkem i prospívá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden