Moje šťastná hvězda

Michal Dlouhý: OPROTI BRATROVI JE CHUDÁK

Bráchové mě od toho strašně odrazovali

Kdekdo by si mohl myslet, že je MICHAL DLOUHÝ (48) slavný a bohatý. Vždyť patří k našim nejlepším hercům! Ale co je jeho sláva a majetek v porovnání s tím, co má jeho mladší nevlastní bratr OLIVER (29)!

Ještě že na sourozence dal

Oliver nepatří do světa showbyznysu, ale to mu rozhodně nevadí. To, že není známý, mu kompenzuje fakt, že je miliardář. Díky tomu, že založil jeden internetový vyhledávač letenek, si přišel na neskutečné pe níze. Jen za loňský rok prý prodal letenky za více než osm miliard korun! Svým způsobem ale za svůj úspěch může vděčit právě svým bratrům, Michalovi a VLADIMÍROVI (†52).  Ti mu prý vždycky říkali, že by se měl vyhýbat uměleckým oborům. „Bráchové mě od toho strašně odrazovali. Jeden čas jsem o tom přemýšlel, ale oni mi pořád opakovali: Hlavně nebuď herec, je to hrozný!“ směje se úspěšný podnikatel.

Žárlí na něj?

Mnohé ale zajímá, zda na něj bratr Michal nežárlí. Vždyť o takovém úspěchu by si mohl nechat jenom zdát. Oliver ale potvrdil, že spolu mají hezký vztah, a jestli se někdy pohádají, tak spíš jen kvůli maličkostem, které ani nestojí za řeč.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden