Moje sladké tajemství

Michal Hrdlička: Je to láska, nebo jen byznys?

Někdo peníze vydělává, jiný se jen veze.

Takhle se to dělá. Michal Hrdlička (28) a Karolína Plíšková (25) se kromě domova a práce nyní společně setkávají i v reklamním spotu. Hrdlička jako manažer jim totiž domluvil nový kšeft.

Moderátor Michal Hrdlička (28) si to uměl zařídit. Díky vztahu s tenisovou hvězdou Karolínou Plíškovou (25) slušně vydělává. Nejen, že jí dělá manažera, takže si z jejích příjmů přijde na několik milionů ročně, ale ještě k tomu nabízí jejich lásku do reklamy. „Dneska natáčíme reklamu. Televizní spot. Já moderuju, Kája hraje tenis,“ prozradil Hrdlička. Karolína je pro něj doslova výhrou v loterii a není se čemu divit, že s ní chodí. Mladý pohledný muž s téměř nulovou zkušeností s prací, si díky své známosti vydělává takové peníze, o kterých se mu jako moderátorovi zpráv nikdy nezdálo.

Z milence je teď manažer s milionovými příjmy!

A pokud se svým zdrojem peněz vydrží, tak to vypadá i na slušný rodinný byznys. A hloupý, kdo by si svoji budoucnost takto nezajistil. A Karolína je zamilovaná a žádnou touhu po penězích v tom nevidí. Tak už zbývá jen požádat tenistku o ruku a má do konce života vystaráno. Uvidíme, jestli to Michala napadne. Ale podle našich informací by se Karolína svatbě s Hrdličkou nebránila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden