Moje šťastná hvězda

Michal Jančařík: DOKTOŘI MU VZALI JEDINOU NADĚJI

Rok 2016 se pro něj stal osudným. MICHAL JANČAŘÍK (42) musel podstoupit náročnou operaci, po které ochrnul na dolní končetiny. Lékaři mu však minulý rok dávali naději na zotavení. To se teď ovšem bohužel změnilo

Musel podstoupit transplantaci ledviny. Jenže ta se nepovedla a po pár dnech začal mít vážné komplikace. Ty vyústily až v ochrnutí dolních končejestli na se si takové Neztrácí naději Nekouřil, žil sportoval by tak nejhoršímu mu spolupracovníci tin. Letos tomu budou dva roky a nic moc se nezměnilo. Přesto mu však lékaři tvrdli, že má šanci aspoň na částečné uzdravení.

Všichni mu drží palce

A tak žil moderátor celou dobu v iluzi, že se zase jednou postaví na nohy. Poctivě rehabilitoval ve známém rehabilitačním ústavě v Berouně i v Kladrubech. Bohužel zatím bezvýsledně. „Zahlédl jsem ho v jednom obchodním centru, kde byl úplně sám. Pohyboval se sice na vozíku, ale byl naprosto soběstačný. Bylo vidět, že je na něm jako doma,“ nechal se slyšet jeden z jeho fanoušků. Vypadá to, že Jančaříka ochrnutí nezlomilo a bojuje dál. Je pořád veselý, sdílný a rád se ukazuje i ve společnosti.

Byl by to čirý zázrak

Možná je to i tím, že pořád doufal, že se jeho stav zlepší. Tedy až donedávna, kdy přišel další zvrat ohledně jeho zdravotního stavu. Lékaři mu údajně řekli, že jestli se ještě někdy postaví na nohy, bude to hotový zázrak! Všichni se teď ptají, čím si takové prokletí Jančařík zasloužil.

Michal Jančařík: S dcerkami si dokáže vyhrát i na vozíčku.

Neztrácí naději

Nekouřil, nepil, žil zdravě, hodně sportoval a neublížil by ani mouše. Přesto ho stihla tak krutá rána, kterou by většina z nás nepřála ani tomu nejhoršímu nepříteli. Fandili mu úplně všichni. Jeho bývalí spolupracovníci z televize Nova, přátelé, rodina, fanoušci. Všichni ještě donedávna věřili, že se uzdraví. Teď je nejspíš všem nadějím konec. A co si počnou jeho dvě dcerky SOFINKA a JULINKA? Jak se smíří s tím, že se jim jejich otec nebude moc věnovat tak, jak by mohl, kdyby byl zdravý? „Kde je víra v dobrý konec, je i cesta,“ neztrácí zpěvák i přes názory lékařů svůj pověstný optimismus.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden