Můj čas na kafíčko

Mick Jagger podváděl manželku veřejně!

Můj čas na kafíčko

Prohlásila o něm, že ženy bere jen jako zákusky.

Stala se jedinou oficiální partnerkou Micka Jaggera (80). Manželství s ním pro Biancu Jagger (79) ale prý skončilo v den svatby.

Patří k žijícím rockovým legendám a se skupinou Rolling Stones už Mick Jagger (80) vystupuje několik desetiletí. Zejména v začátcích pro něho platilo to, co pro většinu slavných muzikantů: fanynky si mohl vybírat skoro podle libosti. Kromě vztahů na jednu noc měl i několik dlouhodobějších. Pouze jednou ale řekl nějaké ženě své „ano“. Jmenovala se Bianca (79).

Svatba s teniskami na nohou

Superhvězdy se v šedesátých letech staly z muzikantů z The Rollings Stones během krátké chvíle. Obnášelo to samozřejmě přízeň tisícovek žen, čehož Jagger dokázal využívat. Během svého života vystřídal i

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden