Moje šťastná hvězda

Milan Bahúl prochází drsným rozchodem

Odstěhoval se zpět na Slovensko

Slovenského herce MILANA BAHÚLA (55), který se proslavil především rolí doktora Pusenského v seriálu Ordinace v růžové zahradě, opustila přítelkyně. Rozchod řeší velmi radikálně. Okamžitě totiž opustil Česko a přesídlil natrvalo za hranice.

Posledních deset let byla jeho domovem Česká republika. Důvod, proč se mu u nás tak líbilo, je prostý – zamiloval se. Jeho vyvolenou byla televizní dramaturgyně, o patnáct let mladší KATEŘINA DBALÁ (40). Slovenský herec kvůli ní tehdy opustil svou tehdejší partnerku a jejich dvě děti.

Nový vztah fungoval dlouhé roky téměř idylicky, tomu je teď ale konec. Proč ho najednou opustila? Co stojí za jejich rozchodem, ví zatím jen oni dva. Spekuluje se však o tom, že Milan byl pracovně velmi vytížený a často také jezdil za prací na Slovensko.

Během doby, kdy byl pryč, se měla Kateřina začít vídat s někým novým a nakonec dát herci kopačky. Druhá verze je taková, že je to právě on, kdo si během pendlování mezi Prahou a Bratislavou našel novou partnerku.

Slovenská média dokonce píší, že se netají láskou ke své kolegyni ANDREE MARTVOŇOVÉ (35). Po rozchodu s ní nebyla řeč Milan za sebou nezanechal jen bývalou lásku, ale hlavně svou pětiletou dceru, která je momentálně jediným důvodem, proč se pravidelně vrací na Litoměřicko, kde roky žili jako spokojená rodinka.

Statek, který patřil rodině jeho partnerky, byl dlouho v rekonstrukci, na níž se prý herec osobně podílel. Rozchodem ale o střechu nad hlavou samozřejmě přišel, a tak během občasného natáčení v Praze musí přespávat v hotelu nebo u ka marádů.

Ve svém volnu se snaží navštěvovat dceru, ovšem moc času jí doposud nevěnoval. Příprava nového seriálu ho totiž časově hodně omezuje. Navíc bylo prý velmi složité se na setkání nějakým způsobem domluvit také s matkou jeho dcery.

„Byla s ní těžká řeč, ale už se trochu uklidnila,“ prozrazuje herec s tím, že se teď, když je zpátky na Slovensku, snaží co nejvíce věnovat svým starším potomkům, které má z prvního manželství. „S dcerou chodíme většinou na obědy nebo večeře a se synem pro změnu hrát biliard,“ tvrdí oblíbený seriálový herec, který rozchodem našel cestu právě ke své původní rodině.

Milana Bahúla znáte ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden