Můj kousek štěstí

Milan Drobný: Proč pomlouvá kolegy?

To není fér Zpěvák Milan Drobný (71) vydal knihu Když se ucho utrhne – a vypadá to, že se utrhlo. Píše tu o kamarádech, ale způsobem, který bere dech.

Řekněme, že nepřátelsky. O své kamarádce, zpěvačce Yvettě Simonové (87), se kterou dokonce koncertoval, napsal, že v domácnosti nic nedělala, nevařila, na úklid si najímala pomocnici. Jediné, o co se podle Drobného starala, byl zevnějšek a hlas.

Simonovou to nepříjemně překvapilo. Prohlásila, že dřív, když měla malé dítě, se o domácnost starala a pro dítě vařila, naučila se i domácí knedlíky. Dnes nemá pro koho vařit, a tak ji to tolik nebaví, což je pochopitelné.

Ani na Jiřím Štaidlovi (†30), tragicky zesnulém textaři, nenechal nit suchou. Označil jej za nespolehlivou osobu, která kazila kšefty. V Německu prý Štaidl pokazil výhodný kontrakt Karlu Gottovi, protože si příliš všímal slečny, která byla přítelkyní vlivného manažera, s nímž měla být smlouva uzavřena.

Ale nejdál Drobný zašel v případě zpěvačky Evy Pilarové (76), se kterou kdysi působil v Semaforu. Jejího manžela označil – opatrně řečeno – za zženštilého. Zpěvačku to nepotěšilo. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden