Můj čas na kafíčko

Milan Šteindler se zapomněl se zamknout v pokoji a manželka mu polila rozkrok lepidlem!

Při zpoždění u rozvodu mu právník řekl, že měl radši kdysi zmeškat svatbu.

Jsou dvojice, které se umí rozejít v klidu, když zjistí, že to nejde. Milan Šteindler (61) a jeho bývalá žena Jana (60) si ale z rozvodu udělali své malé soukromé peklo!

Bývalá žena Milana Šteindlera (61) se původně jmenovala Jana Matulová (60). Rodačka ze slovenské Spišské Nové Vsi vystudovala v Praze DAMU, ale neplánovala, že by tam zůstala. Vrátila se na Slovensko a tam se šest let věnovala divadlu. S Milanem se znala ze školy. „Studoval FAMU a byl o rok výše než já,“ vzpomínala. „Jednoho dne mi napsal, že na mě čeká s Rolls Roycem. A tak jsme se spíš z legrace v Praze setkali.“ Jestliže na začátku to bylo zábavné, pak na konci vztahu ale všechna legrace skončila!

Smutný příchod k soudnímu jednání.

Popelník letěl z osmého patra!

O Janu Milan tak dlouho usiloval, až se mu podařilo dovést ji do manželství. Po mateřské dovolené už v kariéře nepokračovala, dala přednost péči o děti. První dva roky jí herectví scházelo. „Možná i proto jsem zpočátku ve vztahu nebyla zrovna moc příjemná,“ přiznala. „Občas jsem měla hysterické výlevy. Přece jen divadlo člověku chybí. Potlesk je droga.“ Dvojice spolu měla dvě děti. V jednom rozhovoru Milan prozradil, že mu vyhovují ženy, které jsou dominantní. Zdá se ale, že i ženská nadvláda ve vztahu má své hranice. Herec to poznával postupně, třeba když po něm hodila popelník z osmého patra a od smrti ho dělilo tak půl metru. Nebo když ho stiskla „do kravaty“ a málem ho přitom udusila. Vztah se stále zhoršoval a dramatizoval. Všechno to vyvrcholilo v roce 2008.

Na začátku pohoda, na konci drama.

Pralo se hodně špinavé prádlo!

Milan byl tehdy obviněn z fyzického napadení tehdy šestnáctiletého syna. Začala velká mediální válka, během které vycházely najevo nejrůznější věci, často velmi pikantní. Herec se nezdráhal popisovat průběh vztahu jako své permanentní utrpení. Obvinil Janu, že pila alkohol, který kombinovala se sedativy a pak na něho útočila. „Ona chtěla stále víc peněz a já jsem musel být víc v práci,“ popisoval. Měl pak pocit viny, že se dostatečně nevěnuje dětem. Novinářům Milan vyprávěl o tom, co doma prožíval: „Denně byl na pořadu řev a agrese. Fackovala mě, škrtila, mlátila mě pěstí, kopala mě mezi nohy. Když jsem jen zvedl ruce, lehla si na zem a křičela: Děti, tatínek bije maminku. Vrchol přišel těsně před mým odchodem a je to věc, kterou se člověk nechce chlubit. Začal jsem se zamykat v pokoji, a když jsem jednou zapomněl, polila mi ve spaní rozkrok lepidlem.“

V manželství mu smích došel.

V divadle před svědky mu vyrazila zub!

Došlo i na slova tvrdšího kalibru. Jana obvinila Milana, že napadal a obtěžoval i dceru. „Žena u soudu požadovala moje psychiatrické a sexuologické vyšetření s tím, že jsem pro dceru nebezpečný. Byl jsem u soudního znalce a nechal si udělat posudek, který jsem předložil,“ uvedl Milan. Jana tvrdila i to, že její manžel nechal rodině odpojit elektřinu a dostatečně ji finančně nezabezpečuje. Napadání ze strany pak manželky nepřestalo, ani když se Milan odstěhoval. Herec uvedl, že mu rozkopala dveře u bytu, zničila mu auto. Přišla za ním dokonce opilá do divadla. „Protože se jí nezdálo moje vystoupení, dala mi do držky přímo v divadle před svědky,“ líčil. „Vyrazila mi zub, hnula mi s páteří a měl jsem jedenáctidenní neschopnost.“ Rozvádějící se manželé na sebe měli i různé nároky: Milan chtěl střídavou péči o děti, Jana zase výživné ve výši sto tisíc korun! Rozvod, který byl vysvobozením z této nepříjemné a ponižující situace pro obě strany, se konal v únoru roku 2015. Milan málem tu důležitou chvíli nestihl, k soudu přišel pozdě. Problémy byly i s hledáním oddacího listu. Právník mu trochu cynicky, ale upřímně řekl, že měl raději kdysi zmeškat svatbu a ne rozvod. Tenkrát v létě 1990 by ale na Vyšehradě v Praze nejspíš ani Janu, ani Milana nenapadlo, jak brutálně bude jejich manželství jednou končit!

V domovském divadle Sklep.

Vyčítala mu prý i to, že jeho maminka má rakovinu!

V každém vztahu hrají roli i peníze, a nejinak tomu bylo i u Šteindlerových. Milan tvrdil, že jeho žena měla přehnané finanční nároky a to byla jedna z příčin rozvratu jejich vztahu. V jednom rozhovoru dokonce prohlásil: „Když mi v roce 2007 umírala matka, žena vyčítala, že jí dávám peníze na léky a tím odtrhávám od úst našim dětem. Volala jí a řvala na ni do telefonu. Říkala dětem, že babička má rakovinu, kdy se jí to hodí.“ Sám ale také neměl čisté svědomí, v době nepřítomnosti ženy vnikl do bývalého domu a odvezl odtamtud řadu věcí.

Našel si novou přítelkyni.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden