Můj kousek štěstí

Milého dcery zná od plínek

Rybníček českého showbyznysu je zkrátka malý... Projevuje se to i tak, že občas se v něm celebrity párují jako by neměly na vybranou.

A tím se třeba vysvětluje, že zpěvačka Lenka Filipová (67) poznala současného partnera své dcery Lenny (27) Otakara Petřinu alias Marpa (36) ještě v době, kdy neuměl mluvit ani chodit. „S jeho tátou, který předčasně odešel nedávno, jsme se znali velmi dobře,“ říká o legendárním kapelníkovi, skladateli a kytaristovi Otovi Petřinovi (†66), který zemřel před šesti lety.

Nedají jedna druhou. Jejich vztah je považován za více než příkladný.

Rapper Marpo a krásná Lenny jsou spolu tři roky a zpěvák přiznal, že kvůli ní opustil po osmnácti letech svou manželku a dvě děti. Zdůrazňuje ovšem, že ratolesti spolu rodiče bez problémů vychovávají dál a nemají spolu žádných rozmíšek.

Lenny je ovšem možná i kvůli uvedeným okolnostem opatrná a zdůrazňuje, že na děti se sama ještě necítí. Prý je hlavně ráda, že se může se svým milým objímat a líbat i na veřejnosti, a ne se skrývat a bát, zda je někdo přistihne. V tom prý teď jejich vztah dostal novou kvalitu. „Vše se pročistilo a zajelo,“ říká zpěvačka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden