Můj kousek štěstí

Milenci Vondráčková a Polívka kráčejí k hraně propasti

Není vyloučeno, že Polívka její úlet uvítá, aby mohl ze vztahu elegantně vycouvat...

S obrovskou snahou zdolávají jednu životní překážku za druhou, hvězdě seriálu Ulice a jejímu o osmnáct let mladšímu partnerovi už ale asi docházejí síly. Čeká je rozchod?

Vypadá to, že vztahu s mladým bojovníkem MMA už zvoní hrana. Nejde jen o spekulace, že Lucie Vondráčková (44) prožila románek s kolegou z Ulice Ondřejem Studénkou (38), jsou tu i jiné věci, které jejich vztahu podkopávají prý už tak vratké nožičky. Zdeněk Polívka (26) se totiž mohl docela vyděsit, když viděl, s kým bude jeho drahá polovička tancovat v letošním ročníku StarDance.

Je to její typ?

Někteří lidé totiž tvrdí, že Lukáš Bartuněk (35) je hezčí a charismatičtější verzí jejího bývalého manžela, někdejšího hokejisty Tomáše Plekance (41). Asi záleží na každém, jestli tam podobu vidí, nebo ne.

Každopádně je pravda, že by tanečník mohl být Vondráčkové typ. Rozhodně si spolu už od začátku perfektně rozumějí, o čemž svědčí i fakt, že ještě ani nezačaly oficiální tréninky a už společně sdílejí na internetu rozverná taneční videa.

Hrozí úlet?

A jestli herečka nemá doma pohodu, Polívka jí třeba dokonce vyčítá Studénku, nebo má „milion“ zbytečných otázek, kdoví, k čemu může dojít. Vždyť taneční partneři spolu budou trávit mnoho dní, budou se jeden druhého velmi intenzivně a neustále dotýkat, prožívat společně radosti i bolest... Budou zkrátka vzájemně sdílet ty nejniternější pocity.

A potom to může být jen kousek ke vzájemnému utěšování a následnému úletu. Koneckonců, je veřejným tajemstvím, že StarDance i v minulých ročnících fungovala jako taková seznamka pro celebrity a tanečníky. Lásku tu našly herečky Marie Doležalová (37) nebo Jitka Čvančarová (46).

Někteří lidé poukazují na to, že v soutěži letos bude tančit i Bartuňkova manželka Kateřina Bartůněk Hrstková (37), která vytvořila soutěžní dvojici s hercem Oskarem Hesem (25) a mohla by si tedy manžela pohlídat, to ale asi nepůjde tak snadno, jak by se mohlo zdát. Každý pár tvoří totiž během přípravy samostatnou jednotku, páry netrénují s ostatními soutěžícími dohromady.

Čeká je křest ohněm

Ano, setkají se na finálových večerech, a nedá se samozřejmě předpokládat, že by tam Vondráčková s Bartuňkem veřejně předváděli nějaké důvěrnosti. Když už by mělo k nějakým dojít, tak si je nechají do soukromí.

Každopádně ostře sledovaný vztah zpěvačky a herečky a neohroženého bojovníka Polívky podle všeho čeká během tohoto půl roku křest ohněm. A podle mnohých bude pokušení natolik velké, že to nakonec neustojí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden